صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۴ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۵

لزوم توسعه واحدهای پایین‌دست پروپیلن در کشور

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: از آنجا که در سال‌های آینده تولید پروپیلن در کشور افزایش می‌یابد، لازم است تا واحدهای پایین‌دستی این صنعت نیز توسعه یافته تا بتوانیم نیاز کشور را تامین کنیم.
کد خبر : 118124

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، مرضیه شاهدایی، در حاشیه افتتاح واحد نیمه‌صنعتی تولید پلی‌پروپیلن در پتروشیمی اراک در جمع خبرنگاران افزود: بنابراین لازم است تا دانش فنی و کاتالیست مورد نیاز این واحدها در کشور تامین شود. شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بر همین اساس در سال‌های اخیر توانسته است فرآیندها و تولید کاتالیست را در کشور بومی‌کند.


وی با اشاره به اینکه واحد نیمه‌صنعتی پلی‌پروپیلن اولین واحد از این دست در کشور است که با تکنولوژی ایرانی راه‌اندازی می‌شود، افزود: این واحد قابلیت تولید 2هزار و 400 تن پلی‌پروپیلن در سال را دارد.


معاون وزیر نفت ادامه داد: در بررسی‌ها مشخص شد کاتالیست‌های تولید شده در کشور بازدهی بهتری نسبت به نمونه‌های خارجی داشته‌اند.


وی گفت: در تلاشیم تا با قراردادی که بین پژوهش و فناوری و شرکت خوارزمی منعقد شده است، تولید کاتالیست‌های موردنظر از شکل نیمه‌صنعتی به صنعتی ارتقا یابد تا برای واحدهای بزرگ کشور قابل تامین باشد.


شاهدایی با اشاره به اینکه بیش از 80درصد از پروپیلن تولیدی در کشور به پلی‌پروپیلن تبدیل می‌شود، گفت: پلی‌پروپیلن یکی از مهم‌ترین تامین‌کنندگان پلیمر در کشور است و از همین رو باید تولید کاتالیست‌ها به منظور دستیابی به انواع گریدهای این محصول در دستور کار باشد.


معاون وزیر نفت، صنعت پتروشیمی را صنعتی تمام‌نشدنی دانست و گفت: با وجود آنکه اکنون در کشور فرآیند و کاتالیست بومی شده است، اما نمی‌توان گفت تکنولوژی جدید خریداری نشود زیرا صنعت پتروشیمی همواره رو به پیشرفت بوده است و تکنولوژی‌ها هر روز نو می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر