ثبت اختراع نان دیابتی از سوی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر امیرحسین الهامیراد درباره اختراع نوعی نان از سوی دو نفر از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار گفت: «این نان در پیشگیری و درمان بیماری دیابت نقش بهسزایی دارد.»
وی با بیان اینکه در تولید نان دیابتی، علاوه بر آرد گندم، از مواد موثر گیاهی بومی که با تکنولوژی فناوری نانو استخراج شده، استفاده شده است، افزود: «این اختراع از نظر طبقهبندی بینالمللی در گروه G06C و درکلاس Q فدراسیون بینالمللی مخترعان (IFIA) قرار میگیرد.»
معاون پژوهش و فناوری واحد سبزوار با تشریح چگونگی تاثیر نان دیابتی بر میزان قند خون انسان، گفت: «پس از مصرف این نان، سلولهای بتای پانکراس شروع به تولید هورمون انسولین کرده و قند خون، به ویژه در بیماران دیابتی کاهش چشمگیری مییابد.»
الهامیراد افزود: «این اختراع از سوی مهندس نویدرضا برهانی و مهندس محمد سلامینیا مسئولان آزمایشگاههای تحقیقاتی واحد سبزوار که تاکنون 17 مقاله علمی-پژوهشی ارائه کردهاند، به شماره ثبت اختراع 89114 بهثبت رسیده است.»
انتهای پیام/