صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۶ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۵

تعداد سالمندان جهان تا سال ۲۰۵۰ دو برابر خواهد شد/ابتلای 15درصد سالمندان به اختلالات روانی

جمعیت بالای ۶۰ سال جهان، در سال ۲۰۵۰ در مقایسه با سال ۲۰۱۵ میلادی، دو برابر افزایش خواهد یافت.
کد خبر : 117974

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان بهداشت جهانی، جمعیت جهان به سرعت در حال پیرشدن است. این مسأله سبب می‌شود، بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۵۰ جمعیت بالای۶۰ سال از ۱۲ درصد به ۲۲ درصد یعنی حدود دو برابر افزایش یابد.


سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر اینکه داشتن سلامت روان در سالمندان برای تضمین دوران بازنشستگی بسیار حائز اهمیت است، اعلام کرده که عوامل اجتماعی، روانی و زیستی از جمله عوامل خطرساز برای ایجاد مشکلات روحی و روانی در میان سالمندان به شمار می‌رود.


این گزارش‌ها حاکی است، از آنجایی که سلامت روان بر سلامت جسم اثر مستقیم می‌گذارد، به همین دلیل می‌توان سلامت روان سالمندان را از طریق افزایش فعالیت‌های آنان و حفظ سلامت جسمی افراد مسن، بهبود بخشید.


در بررسی‌های صورت گرفته، مشخص شد که ۱۵درصد از افراد بالای ۶۰ سال، حداقل از یک نوع اختلال روانی (به جزء اختلالات سردرد) رنج می‌برند. به همین دلیل، دولت‌ها باید با فراهم کردن شرایط زندگی مناسب و همچنین حمایت‌های مالی از سالمندان به ارتقاء سلامت روان آن‌ها کمک کنند.


از سوی دیگر، دولت‌ها برای ارتقاء سلامت روان سالمندان، باید مطمئن شوند که سالمندان منابع کافی برای تأمین نیازهای اساسی خود داشته باشند.


در این زمینه، فراهم کردن آزادی و امنیت سالمندان، تأمین نیازهای ضروری آن‌ها نظیر به کارگیری سیاست‌های حمایتی مسکن، حمایت‌های اجتماعی، تدوین برنامه‌های بهداشتی به ویژه برای اقشار آسیب پذیر مانند سالمندانی که به تنهایی زندگی می‌کنند یا جمعیت روستایی یا کسانی که از یک بیماری روانی و فیزیکی مزمن رنج می‌برند و همچنین تدوین برنامه‌هایی برای مقابله با آزار سالمندان ضروری است.


انتهای پیام/

ارسال نظر