صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۸ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۵
مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

99 درصد آرد تولیدی برای نانوایی‌ها غنی سازی شده است

مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از غنی سازی 99 درصد آرد تولیدی برای نانوانی ها خبر داد.
کد خبر : 117677

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر بهروز جنت با بیان اینکه نزدیک 99 درصد آرد تولیدی برای نانوایی‌ها در کشور غنی سازی شده است، اظهار کرد: از حدود 4 میلیون و 750 هزار تن آرد تولیدی خبازی به جز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم ماده غنی سازی آرد(پرمیکس)، 4میلیون و 690 هزار تن آن به آرد خبازی غنی سازی شده تبدیل شود.


مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: یکی از راه‌های پیشگیری از کمبود ریز مغذی‌ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است.


وی افزود: نان در کشورمان قسمت عمده غذای مردم محسوب می‌شود که براساس بررسی‌های انجام شده سرانه مصرف نان در ایران 130 کیلوگرم است.


جنت خاطرنشان کرد: به همین دلیل نان به عنوان یک حامل مناسب برای غنی سازی با انواع ریزمغذی‌ها همچون آهن و اسیدفولیک در نظر گرفته می‌شود.


مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: غنی سازی نان با آهن و اسید فولیک هیچ تأثیر معنی‌داری بر رنگ و طعم آن ندارد و به همین منظور در ضابطه‌های مواد غذایی به ویژه آرد بازنگری‌هایی به عمل آمد و غنی سازی این ماده با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفت.


وی اظهار کرد: پیرو همین برنامه مقدار آرد تولیدی و ماده غنی سازی آرد (پریمکس) مصرفی که به عنوان یکی از راه‌های پیشگیری از کمبود ریز مغذی‌ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است، در مجموع قطب‌های دهگانه کشوری مورد بررسی قرار گرفت تا پس از ارزیابی‌های صورت گرفته از حدود 4 میلیون و 750هزار تن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 هزار کیلو گرم پرمیکس، 4میلیون و 690 هزار تن آن به آرد خبازی غنی سازی شده تبدیل شود.


جنت بیان کرد: با انجام حدود 20 هزار نمونه برداری در قطب‌های دهگانه و مورد قبول واقع شدن حدود 19 هزار مورد از آنها، به نظر می‌رسد گام عملیاتی بسیار مهمی در غنی سازی آرد به عنوان ماده اصلی فرآورده غذایی استراتژیک نان، برداشته شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر