صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۶ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۵

گوشت قربانی بلافاصله بعد از ذبح مصرف نشود

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان زنجان گفت: گوشت قربانی پس از ذبح باید حداقل ۲۴ ساعت به منظور جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، در یخچال نگهداری و پس از این مدت مصرف شود.
کد خبر : 117556

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از تسنیم، محمدباقر حاج‌کاظمی بر عدم استفاده بلافاصله گوشت قربانی تأکید کرد و گفت: برای جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از مصرف بلافاصله گوشت دام ذبح شده پرهیز کنید.


وی همچنین بر رعایت موازین بهداشتی در هنگام ذبح دام تاکید کرد و گفت: رعایت موارد بهداشتی مانع از ابتلای مصرف کنندگان به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مانند تب مالت، سیاه زخم، تب کریمه کنگو و... می‌شود.


معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان زنجان همچنین بر استفاده از وسایل حفاظتی مخصوصاً دستکش هنگام ذبح تأکید کرد.


حاج‌کاظمی خاطر نشان کرد: افراد بلافاصله دام ذبح شده را مصرف نکنند و حداقل 24 ساعت آن را در یخچال معمولی (دمای بین صفر تا 4 درجه سانتی‌گراد) نگه دارند چراکه در اثر فرایند جمود نعشی و ایجاد اسیدهای آلی در گوشت بسیاری از عوامل بیماری‌زا از بین می‌روند.


انتهای پیام/

برچسب ها: دام دامپزشکی گوشت
ارسال نظر