صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۸ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۵

برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی برای مشارکت در کنگره ملی اقتصاد مقاومتی

بر اساس مصوبه هیات دولت و اعضای شورای عالی طرح و برنامه شاهد، کنگره ملی اقتصاد مقاومتی در آبان امسال در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود. به همین منظور، امروز نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران برای مشارکت در این کنگره با هم دیدار کردند.
کد خبر : 117457

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این نشست با حضور دکتر سیدطه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدتقی طباطبایی مشاور رئیس و مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عطا‌ء‌الله سینایی مسئول امور نخبگان بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین حسین ثمرقندی مدیر اجرایی کنگره ملی اقتصاد مقاومتی تشکیل شد.


در این نشست برنامه‌ریزی‌های لازم درباره امور اجرایی کنگره و نقش آفرینی دانشجویان شاهد و ایثارگر انجام شد.


قرار است در کنگره ملی اقتصاد مقاومتی، استادان، دانشجویان و کارکنان عضو خانواده شاهد و ایثارگر که در زمینه برنامه اقدام و عمل و در حیطه‌های مختلف علمی، فرهنگی، پژوهشی و غیره فعالیت برجسته‌ای دارند، معرفی شوند.


با توجه به تاکید و منویات مقام معظم رهبری، هدف از برگزاری کنگره ملی اقتصاد مقاومتی، رسیدگی به امور فرهنگی، تربیتی، پرورشی و امور آموزشی و مهارتی جامعه شاهد و ایثارگر و نقش‌آفرینی این جامعه، حمایت از تولید ملی و فعالیت‌های ملی و استفاده از تجربه صاحب‌نظران و اندیشمندان در حوزه فرهنگ و همچنین اجرا و اشاعه الگوی اقتصاد مقاومتی با ایجاد بستری مناسب برای ترویـج تجربه‌های علمی و عملی، تقدیر از افراد و نهادهای پیشرو در این حوزه عنوان شده است.



در بخش علمی کنگره ملی اقتصاد مقاومتی نیز میزگرد، سخنرانی، کارگروه‌ها، پنل‌های تخصصی و غیره برای استخراج یافته‌ها و تجربه‌های موفق در زمینه ارکان سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، جمع‌آوری و تدوین تجربه‌های کارشناسان و صاحب‌نظران این حوزه، بازآموزی مفاهیم اقتصاد مقاومتی در دو سطح تخصصی و عمومی و همچنین عمومی‌سازی گفتمان اقتصاد مقاومتی تشکیل می‌شود.


هر نهاد و سازمان شرکت‌کننده در این کنگره متناسب با نوع و ساختار و فعالیت مربوط شرکت می‌کند و همه امور مربوط به خود را انجام می‌دهد. همچنین اجرای پروژه‌های علمی با استفاده از توان مجموعه‌های مرتبط با بنیاد شهید و امور ایثارگران از دیگر برنامه‌های مدنظر است. در پایان کنگره نیز دستاوردها و توانمندی‌های هر سازمان و نهاد مشارکت کننده در حوزه ایثار و شهادت معرفی و از دستاوردهای برتر تقدیر می‌شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر