صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۵

ایجاد 110 هزار شغل در استان تهران در شش ماه نخست سال

مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران از شناسایی مشاغل جدید و پایدار خبر داد و گفت: در شش ماهه نخست امسال از مجموع طرح‌های اشتغال‌زای بنیاد برای 110 هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.
کد خبر : 117323

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایسنا، امید شنعه، اظهار کرد: بنیاد توسعه تعاون و کارآفرینی استان تهران 11طرح اشتغالزا را پیش‌بینی کرده که از جمله آنها می‌توان به طرح تولید صنایع دستی و چرم، طلا و سنگهای قیمتی، پرواربندی گوسفند، تولید تخم مرغ در روستاها، تولید محصولات باغی، گلخانه‌ای و گیاهان دارویی اشاره کرد.


وی از آماده شدن کوچکترین قرآن طلای نانو در شش ماهه دوم سال خبر داد و گفت: سایز حدودی این قرآن 12 سانت است که تولید آن در راستای طرح اشتغالزایی در صنعت طلا و سنگ‌های قیمتی بوده است.


شنعه افزود: فاز اول طرح پرواربندی گوسفند در دماوند و طرح گیاهان دارویی نیز در ورامین به اجرا درآمده است.


مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی و توسعه تعاون استان تهران متذکر شد: در شهریار زمینی 100 هکتاری را با همکاری سازمان منابع طبیعی استان برای احداث یک گلخانه در اختیار گرفته‌ایم که در حال قطعه‌بندی آن هستیم تا برای تولید محصولات باغی و گلخانه‌ای و گیاهان دارویی از این زمین استفاده کنیم.


شنعه در بخش دیگری از صبحت‌های خود از اجرای یک طرح صادراتی در شش ماهه دوم سال خبر داد و گفت: اقدامات اولیه برای اخذ مجوز صورت گرفته و محل اجرای طرح جانمایی شده است.


وی افزود: این طرح تکثیر و پرورش مارهای سمی و زهرگیری از آنها است و یک کار صادراتی است. زهر مارهای سمی کاربرد بسیاری به لحاظ دارویی و بهداشتی دارد.تاکنون تنها یک شرکت دولتی اقدام به این کار است اما در این طرح که با همکاری سازمان محیط زیست استان آماده کرده‌ایم، ابتدا مارگیری از محیط زیست انجام شده و سپس تکثیر و پرورش آنها صورت می‌گیرد تا هم محیط زیست و گونه‌های مختلف مارها حفظ شود و هم حذف آنها از چرخه اکوسیستم زیانبار نباشد.


به گفته وی میزان اشتغال این طرح به طور مستقیم 15 نفر است و با درنظر گرفتن صنایع تبدیلی جوار آن اشتغالزایی بالایی می‌توان برای آن متصور شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر