صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۵ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۵

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس: موسساتی که مجوز شیما می گیرند مورد تائید است

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه روز گذشته 20 شهریورماه روی خط خبر شبکه خبر درباره نحوه نظارت بر فعالیت مزون ها در کشور گفت: «در بخش پوشاک قاچاق پرهیز مردم در استفاده از پوشاک قاچاق نیز در دستور کار است و در این باره برخورد قانونی بعد از مهلت 15 روزه انجام خواهد شد. همچنین گام بعدی این است که موسساتی که از ما مجوز می گیرند که برای هر لباس مجوز شیما می گیرند مورد تایید هستند.»
کد خبر : 117311

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از شکاف موجود تعدادی سودجو بهره برداری می کنند. با وجودیکه برخی هنرمندان طرح هایی خوبی ارائه می‌دهند برخی مخل انضباط عمومی هستند و تعدادی تولید کننده داخلی نیز آنها را همراهی می کنند.


قبادی گفت: پلیس در این زمینه اعلام آمادگی کرده است و شاهد همکاری بیشتر نیروی انتظامی خواهیم بود.


وی افزود: به رغم همه مشکلات در این دوره روند تولید پوشاک نامتعارف به صورت کاهشی مشاهده شده است. بسیاری از مردم حتی از واژه های استفاده شده روی لباس آگاهی نداشتند که اطلاع‌رسانی شد.


دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکر از رسانه ملی در اطلاع رسانی گفت: با کلیپ‌های ساخته شده و برنامه‌هایی برای شناخت بیشتر مردم از پوشاک نامتعارف مردم اطلاعات بیشتری بدست آوردند و تشکر کردند.


وی درباره درصد تولید پوشاک متعارف و نامتعارف گفت: نمی توان درصد بیان کرد که چه درصدی متعارف و چه درصدی نامتعارف هستند اما در جامعه بیش از 40 میلیون لباس و مانتو برای بانوان نیاز داریم حال باید ببینیم که چگونه این لباس‌ها تولید می‌شوند؟ وی گفت: با تاکید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی این هستیم که لباس‌های فاخر و در خور اجتماع تهیه و تولید شود.


وی گفت: غیر از واردات پوشاک نامتعارف بخشی هم در واحدهای تولیدی داخل کشور تولید می شود که باید تمهیداتی صورت گیرد تا مراکز تولید پوشاک نامتعارف و غیر متعارف که مجوز رسمی ندارند شناسایی شود. چهل میلیون نیز لباس بانوان است که اینها برآوردی است که تهیه شده است.


وی افزود: در لباس مشاغل روبه جلو هستیم و به طرح‌های متنوع ترمی رسیم. اقبال به سمت لباس مشاغل طرح جدید نیز بیشتر شده است. اما به سمتی باید برویم که در این 40 میلیون قدرت انتخاب بیشتر شود.


دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در این زمینه مشکل طراحی داریم چون طراحی‌ها کافی نیست و انطباق براساس بازار باید صورت گیرد. در سه تا چهار سال پیش، تولید انبوه داشتیم اما حال می توان گفت در تیراژ تولید شده چه تعدادی به تولید انبوه رسیده است و کدام کاربردی تر است.


قبادی گفت: شکاف و فاصله اساسی ناکافی بودن طراحی و نیاز مردم است. امسال برآورد بر این است که طرح‌ها از 25 درصد به 30 درصد برسد اما در بهترین شرایط هم بیش از 50 درصد کسر داریم.


قبادی در ادامه درباره حمایت از طراح و تولید کننده و عرضه کننده ایرانی گفت: اتحادیه‌های صنفی و صنعتی وارث عقب‌ماندگی چند ده ساله هستند و کار سختی در این زمینه پیش‌رو داریم. در حال حاضر شرایط سختی را پشت سر گذاشته‌ایم.


وی افزود: حمایت از کالای ایرانی و بیانات رهبر معظم انقلاب موجب شده است که نگاه‌ها به داخل معطوف شود.


قبادی گفت: اخیرا در اقدامی که انجام شده است برای ساماندهی مد و لباس و وظایف تبلیغات در این زمینه برعهده ما بود. در زمینه الفاط خارجی روی لباس 400 برند فاقد مجوز در کشور شناسایی شد. مراکز اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، معدن وتجارت بر اساس قرارداد انجام شده به زودی اسامی این برندها را اعلام می‌کنند تا مردم اطلاع داشته باشند.


وی گفت: همه برندهای حاشیه دریای خزر به جز چند مورد غیر قانونی است. گام بعدی اخطار 15 روزه است که به این مراکز غیر قانونی و فاقد مجوز داده شده است و بعد از این 15 روز اگر توانستند مستنداتی برای قانونی بودن تولیدات خود اعلام کنند بررسی می شود وگرنه اسامی اعلام می شود و نیروی انتظامی نیز وارد عمل خواهد شد.


وی همچنین یادآور شد که 3 تا 4 ماه است که اطلاعیه هایی داده شده است که تولیدکننده داخلی نیز حق استفاده از نوشته های خارجی بر روی لباس را ندارد. گروههای مولد شناسایی شده است.


وی در پایان نیز افزود: بعد از آخرین جلسه‌ای که داشتیم مزون‌ها و عرضه‌کنندگان کالاهای غیرقانونی خارجی شناسایی شده‌اند و نیروی انتظامی نیز بعد از این وارد عمل خواهد شد.



انتهای پیام/

برچسب ها: حمید قبادی
ارسال نظر