صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۷ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۵
برای نخستین بار در گیلان صورت گرفت

موافقت وزارت بهداشت با راه‌اندازی آزمایشگاه‌های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه در دانشگاه آزاد لاهیجان

برای نخستین بار در گیلان موافقت اصولی راه‌اندازی و بهره‌برداری آزمایشگاه‌های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه از سوی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان صادر شد.
کد خبر : 116302

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به دنبال به عضویت درآمدن مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در شبکه راهبردی ریاست جمهوری و نیز اخذ مجوز استاندار کنسرو مواد غذایی از موسسه استاندارد ایران، موافقت اصولی راه‌اندازی و بهره‌برداری آزمایشگاه‌های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه فرآورده‌های خوردنی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی، دارویی، بیولوژی و تجهیزات و ملزومات پزشکی از سوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان صادر شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با توجه به اهمیت و ارزش این دستاورد ارزنده پژوهشی اظهار کرد: «به درخواست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در پنجاه و پنجمین کمیته بررسی و تائید صلاحیت آزمایشگاه‌های همکار و مجاز با ایجاد آزمایشگاه‌های مجاز با دامنه عملکرد آزمایشگاه کنترل مواد فرآورده‌های خوردنی و آشامیدنی، آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی، آزمایشگاه سموم و آلاینده ها و پسماندها از سوی سازمان غذا و دارو موافقت اصولی به عمل آمد.»


دکتر سهراب کردرستمی افزود: «دامنه عملکرد آزمایشگاه‌های کنترل مواد فرآورده‌های خوردنی و آشامیدنی شامل دامنه عملکرد آزمون‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی کمپوست، کنسرو، غلات و حبوبات و فرآورده‌های آن شامل نوشیدنی دم کردنی و آب معدنی و نیز در بخش آزمایشگاه‌های تخصصی میکروبیولوژی شامل دامنه عملکرد مواد فرآورده های غذایی، آرایشی بهداشتی و در بخش آزمایشگاه کنترل سموم و آلاینده‌های پسماندها شامل دامنه عملکرد فلزات سنگین در مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی می‌شود.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان لاهیجان از پیگیری‌ها و تلاش‌های موثر حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد و سایر همکاران این حوزه به خاطر اینکه برای نخستین بار در حوزه پژوهشی موفق به کسب این موفقیت ارشمند شدند، تشکر و قدردانی کرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر