صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۷ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۵
با حضور نمایندگانی از دانشگاه ملبورن؛

نشست ستاد احیای دریاچه ارومیه برگزار شد

نشست مشترک بنیاد ملی علم ایران و ستاد احیای دریاچه ارومیه با نمایندگان دانشگاه ملبورن برگزار شد.
کد خبر : 116234

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این نشست نصرت‌الله ضرغام، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران (بنیاد علم ایران) شرح مختصری از خدمات صندوق ارائه داد و اظهار کرد: صندوق در زمینه احیای دریاچه ارومیه و حفاظت محیط زیست فعالیت‌هایی همچون اعطای کرسی پژوهشی احیای دریاچه ارومیه و تعریف پروژه‌های پژوهشی به منظور کاهش آلاینده‌های زیست محیطی را داشته است.
ضرغام ابراز امیدورای کرد تا با استفاده از شیوه‌های مختلف امکان ارتباط میان پژوهشگران دانشگاه ملبورن و ایرانی و انجام فعالیت‌های پژوهشی مشترک، برگزاری کارگاه و حضور پژوهشگران پسا دکتری استرالیایی با همکاری صندوق فراهم شود. مشارکت بنیادهای حمایت از پژوهش استرالیا در این فرایند می‌تواند تاثیرگذار باشد.
در ادامه نیز پروفسور کوان، معاون رئیس دانشگاه ملبورن درباره سابقه 170 ساله این دانشگاه و نقش آن در کشور استرالیا به عنوان بزرگترین حامی پژوهش توضیحاتی ارائه داد.


همچنین پروفسور پیتر اسکیلز، معاون دانشکده مهندسی دانشگاه ملبورن نیز در خصوص تاریخچه فعالیت‌های این دانشگاه در حوزه اصلاح الگوی مصرف آب در استرالیا توضیحاتی ارائه و تصریح کرد: با رهنمودهای پژوهشگران این دانشگاه مصرف آب استرالیا در هر سال به ازای هر نفر 500 متر مکعب کاهش یافته که این امر ناشی از تغییرات و اصلاحات فراوان در عرصه اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و کشاورزی است.
در پایان موضوع چگونگی ارتباط پژوهشگران دانشگاه ملبورن و یا بنیاد علم استرالیا با بنیاد ملی علم ایران در خصوص بحران آب و منابع آبی و همچنین چگونگی نجات دریاچه ارومیه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر