صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۶ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۵
رئیس اتاق اصناف ایران:

برگزاری نمایشگاه های بدون مجوز باعث برهم ریختگی بازار می شود

رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه مرجع رسمی صدور مجوز برگزاری فروش فوق العاده و یا فروش های فصلی، اتاق های اصناف و سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها هستند، گفت: برگزاری نمایشگاه های بدون مجوز باعث برهم ریختگی بازار می شود.
کد خبر : 115687

به گزارش آنا به نقل از اتاق اصناف ایران، «علی فاضلی» افزود: برگزاری نمایشگاه‌هایی که اکنون به شکل های مختلف اقدام به عرضه نوشت افزار و یا دیگر وسایل می کنند، بدون مجوز برگزار شده است.
وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه های بدون مجوز باعث برهم ریختگی بازار می شود، گفت: لازم است مسئولان ذیربط نسبت به جمع آوری این قبیل نمایشگاه ها که یک تخلف آشکار می شود، اقدام کنند.
فاضلی با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های نوشت افزار توسط برخی نهادها و دستگاه ها همچون شهرداری اظهارداشت: در نمایشگاه های بدون مجوز، هیچ کنترل و نظارتی بر کیفیت کالاها و همچنین قیمت گذاری محصولات نمی شود و اغلب عرضه کنندگان کالا در این نمایشگاه ها، واحدهای بدون پروانه هستند.
وی ادامه داد: در گذشته به دلیل اینکه احساس کمبود کالا در بازار وجود داشت، اقدام به برگزاری نمایشگاه عرضه کالا می شد، اما اکنون در هیچ یک از کالاها بویژه اقلام مورد نیاز مدارس اعم از کیف و کفش و پوشاک با مشکل مواجه نیستیم؛ از این رو نیاز به برگزاری نمایشگاه وجود ندارد.


فاضلی تصریح کرد: اکنون بازار آرامی را در اصناف کشور داریم اما مسئله ای که وجود دارد این است که تعداد واحدهای صنفی نسبت به آمار جمعیت کشور بسیار بالاست و با میانگین جهانی آن همخوانی ندارد؛ از این رو نظارت بر همه صنوف کار بسیار سختی است.
وی گفت: در بحث نوشت افزار، سرمایه گذاری در این زمینه در دو دهه اخیر در کشور انجام شده و اکنون بیش از 70 درصد نوشت افزار مورد نیاز از طریق واردات تامین می شود.
فاضلی افزود: توان تولید اقلام نوشت افزار در کشور وجود دارد اما واردات بی رویه و همچنین قاچاق، انگیزه سرمایه گذاری را برای تولید این محصولات در کشور از بین برده است.
وی با اشاره به آمارهای 15 تا 17 میلیارد دلاری قاچاق سالانه در کشور اظهارداشت: برای جلوگیری از واردات بی رویه و قاچاق، لازم است به واحدهای تولیدی بها داده شود.


رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: برای ایجاد و رونق بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط باید دو کار انجام شود که یکی پرداخت تسهیلات لازم و ارزان برای سرمایه گذاری و دوم تصویب قوانین کارا و رفع موانع تولید است که این دو کار باید توامان انجام گیرد.
فاضلی گفت: اغلب خریداران لوازم مورد نیاز مدرسه اعم از نوشت افزار، کیف و کفش و پوشاک به دنبال تهیه آنها از طریق کالاهای باکیفیت ایرانی هستند اما اکنون نمی توانیم این کالاها را به میزان کافی تامین کنیم و امیدواریم روزی برسد که بیش از 70 درصد و حتی بالاتر از آن اقلام مورد نیاز را در داخل تولید کنیم و واردات به حداقل برسد.
وی افزود: باز هم ضرورت دارد که اعلام کنم در حالی که یک واحد صنفی دارای پروانه کسب علاوه بر پرداخت مالیات، عوارض و دیگر هزینه هایش را به طور کامل پرداخت می کند، در شرایط فعلی چه نیازی به برگزاری نمایشگاه های بدون مجوز وجود دارد و از مسئولان ذیربط تقاضا دارم هر چه زودتر از برگزاری نمایشگاه های بدون مجوز جلوگیری کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر