صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۴ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۵
کارشناس سازمان غذا و دارو هشدار داد؛

مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید

کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.
کد خبر : 115412

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، سید مهدی حسینی اصل افزود: ترکیب سبزی‌ها و میوه‌های مختلف با سرکه برای افزایش زمان نگهداری ترشیجات و بهره‌مند شدن از این مواد غذایی در فصولی از سال که دسترسی به این مواد غذایی به صورت تازه وجود ندارد، از قدیم معمول بوده است.


وی ادامه داد: امروزه افراد نه تنها به دلیل نگهداری از مواد غذایی، بلکه به دلیل لذت بردن از طعم انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن می‌کنند.


کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: از آنجا که در تهیه ترشی از میوه‌ها و سبزیجات مختلف استفاده می‌شود و میوه‌ها و سبزیجات حاوی فیبر هستند بهترین راه برای بهره‌مندی از خواص سبزیجات، مصرف سبزیجات به صورت تازه است.


حسینی اصل تصریح کرد: با توجه به تقلباتی که ممکن است در سرکه و سایر مواد مصرفی در ترشیجات صورت گیرد توصیه می‌شود ترشیجاتی را مصرف کنید که دارای مجوزهای بهداشتی تولید و واردات از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت و کنترل مسئولان کنترل کیفی مورد تایید این سازمان تولید می‌شوند.


وی گفت: رعایت برچسب گذاری توسط واحدهای تولیدکننده و درج نام، آدرس، شماره پروانه ساخت و آرم سازمان غذا و دارو بر روی برچسب محصول الزامی است.


کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در هنگام خرید تمامی محصولات غذایی از جمله ترشیجات به برچسب نشانگر رنگی تغذیه‌ای درج شده بر روی برچسب محصول توجه کنید.


حسینی اصل گفت: توصیه می‌شود ترشیجات را در ظروف شیشه‌ای نگهداری کنند و از نگهداری ترشی در ظروف فلزی به خصوص آلومینیوم خودداری شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: سید مهدی حسینی
ارسال نظر