صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۱ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۵

7 راه حل برای جلوگیری از هک شدن گوشی‌های همراه هوشمند

امروزه با فراگیر شدن گوشی همراه هوشمند، اغلب افراد، صاحب یکی از این گوشی‌ها هستند و روزانه ده‌ها برنامه را در آنها اجرا می کنند. اگر موبایل شما دارای سیستم عامل اندروید، iOS، سیمبین، یا ویندوز موبایل است، پس شما هم صاحب یک گوشی همراه هوشمند هستید و با 7 راهکار می‌توانید از هک شدن گوشی خود جلوگیری کنید.
کد خبر : 115330

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا بنا به اعلام پلیس فتا، موبایل شما به طور ناخواسته ممکن است دچار حمله‌های هکری شود و اطلاعات شخصی خود را از دست بدهید اما کاربران می‌توانند با رعایت برخی مسائل امنیتی، از هک شدن موبایل خود جلوگیری کنند.
1- هر وقت می‌خواهید وارد سرویس ایمیل یا سایت بانکی خود شوید، آدرس را با پیشوند HTTPS وارد کنید (مثلا https://gmail.com). بر این اساس به شیوه ای امن به سایت مورد نظر وصل می‌شوید و امکان سرقت اطلاعات بسیار کم خواهد شد. تقریبا تمام سایت‌های بانکی و سرویس‌های ایمیل از پروتکل امن SSL پشتیبانی می‌کنند.
2- اگر ایمیل ناشناس ( مخصوصا ایمیل حاوی لینک) دریافت کردید، روی لینک‌های موجود در ایمیل کلیک نکنید. زیرا هکرها با ارسال یک لینک حاوی کد مخرب می‌توانند موبایل یا تبلت شما را تحت کنترل در بیاورند. البته ایمیل‌هایی که از سایت‌های معتبر دریافت می‌کنید همیشه امن هستند. (مخصوص سایت‌هایی که خودتان در آنها ثبت نام کرده‌اید)
3- اگر به بازی و یا اپلیکیشن احتیاج دارید، سعی کنید آن‌ها را از منابع معتبر دریافت کنید زیرا برخی از همین App ها (برنامه‌های کاربردی) و بازی‌ها می‌توانند آلوده به کدهای مخربی باشند که باعث بروز مشکلاتی امنیتی برای موبایل شما می‌شود. با وجود عدم پشتیبانی برخی از اپ استورها از کاربران ایران، سایت‌های فارسی معتبری هم برای دانلود نرم افزار موبایل وجود دارند.
4- اگر علاقمند به عکاسی با موبایل خود هستید و نمی‌خواهید که اطلاعات موقعیتی و برخی دیگر اطلاعات شخصی شما توسط عکس منتشر شود، کافیست گزینه‌های مربوط به GPS Camera و Geo Tag را غیر فعال کنید.
موبایل‌های جدید این امکان را دارند که وقتی عکسی با موبایل خود می‌گیرید، اطلاعات موقعیتی شما را توسط GPS دریافت کرده و ضمیمه تصویر کنند. گفتنی است این اطلاعات زمانی مشخص می‌شود که عکس گرفته شده را توسط موبایل خود بر روی شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.
اما اگر شما تصاویری را از قبل گرفته‌اید و هنوز آن‌ها را در هیچ شبکه‌ای به اشتراک نگذاشته‌اید، کافیست با نرم افزار Microsoft Photo Tools تمامی مشخصات شخصی خود را از روی تصویر گرفته شده حذف کنید و سپس اقدام به اشتراک گذاری کنید.
5- بلوتوث و WiFi موبایل خود را در مراکز شلوغ خاموش نگه دارید. (البته اگر به آنها نیازی ندارید)
6- همیشه آپدیت‌های منظمی برای سیستم عامل‌های آندروید، ویندوز فون، و iOS منتشر می‌شود. برخی از هکرها از این موضوع سوء استفاده کرده و فایل های آلوده خود را به عنوان آپدیت موبایل در اینترنت منتشر می‌کنند. مراقب این موضوع باشید و همیشه آپدیت سیستم عامل را توسط برنامه Update Manager خود گوشی انجام دهید.
7- یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید رعایت کنید این است که هیچ گاه حساب‌های بانکی خود را توسط نرم افزار های ناشناس باز نکنید. بلکه از نرم افزار بانکی مخصوص بانک خود کمک بگیرید.


انتهای پیام/

برچسب ها: پلیس فتا هک
ارسال نظر