تشکیل کارگروه دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان حفاظت محیطزیست/ همکاری 6 استان با دانشگاه آزاد اسلامی برای مبارزه با گرد و غبار
دکترداوود ثمری، مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره فعالیت شرکتهای دانشبنیان درحوزه محیطزیست گفت: «10 مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مستقیم با حوزه محیطزیست ارتباط دارند. مراکز دیگر هم به شکل غیرمستقیم درباره این موضوع فعالیت میکنند.»
او ادامه داد:«درحال حاضر یکی از شرکتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی نانورس تولید میکند و به صورت پایلوت در اصفهان اجرا شده است. معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری هم از این طرح حمایت کرده است. امیدواریم بعد از اتمام پایلوت، این طرح در استانهای کویری مانند کرمان برای ثبیت خاک و شنهای روان اجرا شود.»
ثمری به شرکتهای دانشبنیان محیطزیستی دیگر اشاره کرد و گفت: «یکی از شرکتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه آلودگی هوا و چند شرکت دیگر در بحث انرژی و استفاده از انرژیهای جدید فعالیت میکنند. همچنین برای موضوع امحای زباله و ایجاد ارزش افزوده برای آن نیز شرکتی در واحد علوموتحقیقات در حال فعالیت است.»
مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: «حدود 70 هسته، واحد و شرکت دانشبنیان در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت زیستمحیطی دارند و به محصول رسیدند. دانشگاه آزاد اسلامی تلاش میکند این محصولات را به تولید انبوه برساند و آنها را تجاری کند.»
تشکیل کارگروه تا دو هفته آینده
او به تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان حفاظت محیطزیست اشاره کرد و گفت:« امیدواریم سازمان حفاظت محیطزیست هم با امضای این تفاهمنامه از دانشگاه آزاد اسلامی برای تولید عملیاتی محصولات دانشبنیان حمایت کند.»
ثمری افزود: «به دنبال شرکتهای دانشبنیان، اشتغالزایی و کارآفرینی ایجاد میشود و تعدادی از دانشجویان را مشغول به کار میکند. بنابراین با توجه به اینکه این شرکتها به صورت خصوصی فعالیت میکنند، تعداد زیادی هم شغل ایجاد میشود.»
مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی درباره تشکیل کارگروه برای اجرای تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان حفاظت محیطزیست، گفت:«تلاش میکنیم تا دو هفته آینده این کارگروه را تشکیل دهیم. اعضای این کارگروه در تفاهمنامه مشخص شدهاند. دو نفراز طرف سازمان محیطزیست و دو نفر از دانشگاه آزاد اسلامی به همراه یک نفر اعضای هیات علمی در این کارگروه خواهند بود.»
اوافزود: «قبل از امضای تفاهمنامه، دانشگاه آزاد اسلامی در 6 استان وارد موضوع عملیاتی مبارزه با گرد و غبار شده بود. قراردادهایی هم واحدهای دانشگاهی با محیطزیست هر استان برای همکاری امضا کردند که همه این موارد در قالب کارگروه تفاهمنامه متشکل و سازمانیافتهتر میشود.»
انتهای پیام/