حفظ موقعیت شغلی کارکنان، مهمترین وظیفه معاونان اداری مالی است/ استفاده از ظرفیتهای کشاورزی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا هاشمی گفت: «بر اساس چارت تشکیلاتی در دانشگاه آزاد اسلامی، دو بخش صف و ستاد وجود دارد. تمام تلاش ما در بخش ستاد این است که فضا و امکانات موردنیاز در بخشهای صف را برآورده کنیم تا امور در دانشگاه به نحو احسن انجام شود.»
او بخش ستاد دانشگاه را متشکل از سه معاونت اداری مالی، برنامهریزی و عمران خواند و افزود: «وظایف بخش حوزه عمرانی عمدتاً به سمت پروژههای عمرانی، املاک و مستغلات پیش میرود. در بخش پروژههای عمرانی، با دستور دکتر حمید میرزاده،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در 3 سال گذشته تکمیل حدود 2میلیون و 500هزار مترمربع فضای آموزشی (اعم از مسقف و غیرمسقف) با پیشرفت کمتر از 50درصد در دستورکار قرار گرفت.»
هاشمی ادامه داد: «از آنجا که سیاست مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، سیاستی انقباضی و در جهت کم کردن هزینهها بود، تنها 200هزار مترمربع پروژه عمرانی که عمدتاً مسقف بودند، به عدد فوق اضافه شد. بنابراین در مجموع معاونت عمرانی با 2میلیون و 700هزار مترمربع پروژه در حال احداث روبرو بود که امروز تنها حدود 900هزار مترمربع از این میزان باقی مانده است.»
او افزود: «300هزار مترمربع از این پروژههای عمرانی نیز به دلیل عدم نیاز واحدها، از فهرست خارج شد و تنها 600هزار مترمربع پروژه عمرانی در دست احداث باقی مانده که در تلاشیم تا سال آینده تکمیل شود و به بهرهبرداری برسد. به همین خاطر از معاونان اداری مالی واحدها میخواهیم با تخصیص اعتبارات لازم، بخش عمرانی دانشگاه را در این خصوص یاری دهند.»
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «سیاست دانشگاه بر این است که در صورت احداث پروژههای عمرانی، از خصوصیاتی برخوردار باشند که به عنوان اثری ماندگار، باکیفیت و دارای المانهای ایرانی اسلامی، قابل طرح در کشور باشد.»
هاشمی، مستند کردن املاک دانشگاه را ضروری دانست و گفت: «هرچه سریعتر باید برای این کار اقدام شود. یکی از مهمترین وظایف مدیران اداری مالی دانشگاه، حفظ موقعیت شغلی کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی است. با وجود اینکه تعداد کارکنان دانشگاه زیاد است اما خروج هریک از کارکنان به معنای از دست دادن یکی از فرزندان دانشگاه به شمار میرود.»
هاشمی افزود: «از آنجا که دانشگاه دارای یکمیلیون متر مربع مساحت خوابگاهی است که حدود نیمی از آن به دلیل بومی شدن استادان و دانشجویان، بلااستفاده مانده، میتوان از این ظرفیت برای ورود به صنعت گردشگری و درآمدزایی بهره گرفت و بخشی از مشکلات مالی واحدها را حل کرد.»
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی به معاونان اداری مالی واحدها پیشنهاد داد واحدها از طریق تبدیل به احسن زمینها و ساختمانهای بلااستفاده خود، از ظرفیتهای موجود برای کسب درآمد و جلوگیری از تعدیل کارکنان خود بهره گیرند.
او به استفاده از ظرفیتهای کشاورزی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی حدود 3هزار هکتار زمین کشاورزی و بیش از 1200 لیتر بر ثانیه آب در اختیار دارد. علاوه بر این در مجاورت این زمینها، واحدهایی قرار دارد که دارای رشتههای کشاورزی هستند اما از این ظرفیت به خوبی بهره نمیگیرند.»
انتهای پیام/