صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۸ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۵

تسهیل فرایند سرمایه‌گذاری ، رکن توسعه صنعت پتروشیمی

سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی به زمان زیادی نیاز دارد و در دوران پسا‌تحریم می‌توان به جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید خارجی امیدوار بود.
کد خبر : 113976

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از نیپنا، سید علی‌نقی خاموشی رئیس پیشین اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران، اظهارکرد: پتانسیل در صنعت پتروشیمی برای جذب سرمایه‌گذاری زیاد است، اما سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی به زمان بیشتری نیاز دارد و در دوران پساتحریم می‌توان به جذب سرمایه‌گذاریهای جدید خارجی امیدوار بود.
وی با بیان این که تصمیمات در اقتصاد به ویژه در صنعت پتروشیمی باید تصمیم‌های بلند مدت باشد، گفت: در صنعت پتروشیمی در برخی از مسائل روند مذاکرات طولانی است که مطلوب نیست و می‌توان با برنامه‌ریزی مسیر رسیدن به نتیجه نهایی را تسهیل کرد.
رئیس اسبق اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران اظهار ادامه داد: صنعت پتروشیمی صنعتی است که از خام‌فروشی جلوگیری می‌کند. اگر کشور ما صنعت پتروشیمی نداشته باشد، چه محصولی می‌تواند صادر کند؟ آیا باید گاز صادر کند؟ بنابراین باید به صنعت پتروشیمی در کشور از سوی متولیان امر بیش از گذشته بها داده شود.
وی با بیان اینکه در فراورده‌های پتروشیمی، صنایع پایین‌دستی نیز فعال شده‌اند گفت: برای این که صنایع پایین‌دستی صنعت پتروشیمی فعال بماند تا به ایجاد اشتغال کمک کند باید برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید داخلی و نیز خارجی همه بسترهای لازم مهیا شود.
سید علی نقی خاموشی عنوان کرد: با قوانین سرمایه‌گذاری موجود نباید بازی کرد زیرا قوانین سرمایه‌گذاری بسیار خوب است، بلکه باید تلاش برای ثبات قوانین وجود داشته باشد. در حال حاضر ما در دنیای رقابت هستیم و باید تلاش کنیم تا قیمت مواد اولیه ما در منطقه بیشتر نباشد تا بتوانیم در بازار صادرات رقابت کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر