صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اجرای سمفونی بتهوون با ارکستر سنتور

کنسرت «ارکستر سنتور رویش» با اجرای سمفونی پنج بتهوون چهارشنبه 10شهریورماه جاری در سالن سیروس صابر کرج برگزار می‌شود.
کد خبر : 113895

به گزارش گروه فرهنگی آنا، ارکستر سنتور نوازان رویش به رهبری میرسعید حسینی پناه از یک سال قبل آغاز به کار کرده است و در این کنسرت که ساعت 21 چهارشنبه در سالن سیروس صابر کرج برگزار می شود، با 10نوازنده سنتور سمفونی پنج بتهوون را اجرا می کند.


مریم جوانمرد، منصوره کیان، مهدخت پاک روش، الهام موحدیان، آذین قدرتی، الهام قویدل، امیر حسین مختاری، محمد بامداد، مجتبی گودرزی و شهاب روزبه نوازنده سنتور سل ارکستر هستند و علی محمدی(سوپرانو)، پونه بیداوسی، ایما اعتصامی، زهره قاسمی، حسین غلامی و علی حیدری(آلتو) و میلاد صادق زاده و بهنام نیک بین(باس) ارکستر سنتور رویش را در این اجرا همراهی می کنند.


میر سعید حسینی پناه؛ رهبر ارکستر سنتور رویش درباره این ارکستر گفت: در واقع هدف این ارکستر نشان دادن قابلیت های ساز سنتوراست چون ساز سنتور به خاطر محدودیت کوکی ‌که داشته در طول تاریخ موسیقی ما به ویژه در گروه نوازی مورد کم لطفی قرار گرفته است. بنابراین تغییراتی در ساختار سنتور، سیم ها و خرک ها ایجاد شد و این امکان فراهم شد که از محدوده ساز کنترباس تا فلوت صدا دهی داشته باشیم. در این نطام کوک هر قطعه ای می تواند اجرا شود و گام های ایرانی هم به صورت تعدیل شده قابل اجرا هستند و امکان اینکه سازهای هر گروه با کوک یکسان کنار هم ساز بزنند، فراهم شده است.


حسینی پناه درباره انتخاب سمفونی پنج بتهوون برای اجرا توسط ارکستر سنتور رویش گفت: دلیل انتخاب سمفونی بتهوون نشان دادن قابلیت سنتور با همه محدودیت هایش برای اجرای بتهوون با تمام پیچیدگی های آن است. در واقع در این اجرا یک سمفونی با ارکستر اما با رنگ صدای سنتور شنیده می شود. دلیل دیگر اینکه چون سنتور ساز محبوبی در جامعه ایرانی است شاید این کار مردم را بیشتر به شنیدن این نوع موسیقی علاقه مند کند و مخاطبان بتوانند یک سمفونی را تا پایان و با علاقه بشنوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر