با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه نخستین دستگاه خشککن انجمادی در اراک رونمایی شد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از سپاه نیوز، آیین رونمایی ازنخستین دستگاه خشککن انجمادی کشور- از طرحهای اقتصاد مقاومتی- با حضور دریادارپاسدار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه، سردار سرتیپ دوم پاسدار نعمان غلامی رئیس سازمان بسیج سازندگی و جمعی از مسئولان استانی در دانشگاه اراک برگزار شد.
بنا بر این گزارش؛ در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده بهینه از صنایع تبدیلی و فراوری بویژه در صنایع غذایی و محصولات باغی، جوانان مبتکر و خلاق بسیجی با همت، تلاش و باور ما میتوانیم پای در عرصه گذاشته و این پروژه را در مدت دو سال و نیم به اتمام رساندند.
دستگاه خشککن انجمادی از جمله طرحهای اقتصاد مقاومتی است که توسط شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه با حمایت کارگروه اقتصاد مقاومتی نیروی دریایی سپاه و دانشگاه اراک طراحی و ساخته شد و با ساخت این دستگاه جمهوری اسلامی ایران در زمره محدود کشورهای برخوردار از تکنولوژی فراوری که در حوزه صنایع دارویی و سرم سازی نیز کاربرد فراوان دارد، قرار گرفت.
این پروژه مصداق بارز تکیه بر اقتصاد و کشاورزی دانشبنیان است و شرکت دانشبنیان تکوین آزمایش پارسه برای نخستین بار در ایران طراحی و ساخت دستگاه خشککن خلأ انجمادی را در مقیاس صنعتی به انجام رسانده است.
دریادار فدوی در مراسم رونمایی از دستگاه خشککن انجمادی با بیان اینکه از مراکز و شرکتهای دانشبنیان کشور جز این انتظار نمیرود که در عرصههای کاربردی و تخصصی پیشرو باشند گفت: ملت ایران به برکت انقلاب اسلامی روز به روز در حال پیشرفت است و این عزت و سربلندی و رسیدن به قلههای پیشرفت حد و اندازه ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی بر ضرورت برخورداری از تلاش و خودباوری برای رسیدن به جایگاههای رفیع در جهان تاکید و اظهارکرد: اگر کسی در عرصهای حد و اندازه ملت ما را قبول ندارد این حد خود او و نشان دهنده ایراد در روش و مدیریت در آن عرصه است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه در ادامه خودباوری را مهمترین اصل در انجام کارها دانست و تصریح کرد: بحمدالله امروز انقلاب و نظام اسلامی ما به پیشرفتهای شگرفی در حوزههای مختلف علم و دانش دست یافته و قابل قیاس با گذشته نیست و تمامی این دستاوردها به برکت خودباوری و ایستادگی حاصل شده است.
وی در پایان با ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در به ثمر نشستن این دستاورد مهم حوزه کشاورزی و صنایع غذایی بر ضرورت تجاری سازی ایدهها و محصولات دانش بنیان تاکید کرد.
انتهای پیام/