صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۳ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۵

برداشت صفر از لایه نفتی پارس جنوبی پس از 14 سال

استفاده از سرمایه‌گذاری خارجی در صنایع نفت و گاز ضروری است زیرا نبود سرمایه و تکنولوژی در سال های اخیر سبب شده است تا در توسعه میادین مشترک با تاخیر روبرو شویم به طوری که پس از 14 سال از قرارداد میدان نفتی پارس جنوبی،‌برداشت از این میدان مشترک صفر است.
کد خبر : 113383

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، علی‌اکبر شعبانپور، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در نشست آموزشی که با موضوع مدل جدید قراردادهای نفتی برگزار شد با بیان این مطلب گفت: این در حالی است که قطر سال‌هاست از لایه پارس جنوبی برداشت می‌کند و ایران هنوز نتوانسته است برداشت نفت از این لایه را آغاز کند.


وی با تاکید بر اینکه از همان ابتدا قصد داشتیم این لایه را با توان داخلی توسعه دهیم، گفت: اما ١٤ سال از قرارداد آن می‌گذرد و برداشت ایران از این لایه نفتی همچنان صفر است.


مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به اینکه صنعت نفت ایران برای فعالیت‌هایی مانند برداشت سهمش از لایه نفتی پارس جنوبی و دیگر میدان‌های مشترک به سرمایه و فناوری نیاز دارد،‌گفت: در صورت نبود فناوری و سرمایه در اجرای پروژه‌های صنعت نفت در برداشت از مخازن مشترک عقب می مانیم که این امر در نهایت به ضرر کشور و منافع اقتصادی است.


مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس بر ضرورت استفاده از توان و سرمایه شرکت های خارجی در توسعه صنایع بالادستی تاکید کرد و گفت: توسعه میدان‌های توام با ریسک به مدیریت ویژه و استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا نیاز دارد.


شعبانپور با بیان اینکه حضور شرکت‌های خارجی در پروژه‌های بالادستی، انتقال سرمایه، دانش، تکنولوژی روز دنیا و بهره‌مندی از روش‌های نوین مدیریتی، توسعه و بهره‌برداری را به همراه دارد، گفت: تا دو سال آینده حجم کار در پارس جنوبی به شدت کاهش پیدا می‌کند از این رو از هم اکنون باید دنبال راهکار باشیم.



انتهای پیام/

ارسال نظر