صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۴ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
در جلسه آزاداندیشی و انسان مداری از نگاه مولانا

رئیس واحد بابل: باید هرچه توان داریم در شناخت مولوی تحقیق کنیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل بیان کرد: «اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی همه اهل فضل و دانش هستند، باید در فضای دانشگاه از توان علمی استادان استفاده بهینه کرد و هرچه توان داریم در شناخت مولوی تحقیق کنیم.»
کد خبر : 113343

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام دکتر حسن قلی‌پور در جلسه آزاداندیشی و انسان مداری از نگاه مولانا ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد بابل که در سالن کنفرانس دانشکده علوم انسانی برگزار شد، مولانا را به لحاظ عرفان از بهترین شاخصه‌های علمی دانست و گفت: «در وجودش مولانا سرشار از معرفت و عرفان است، در باب عرفان و شعر شهرت جهانی دارد.»


قلی پور افزود: «اگر این‌گونه فعالیت‌های علمی و پژوهشی در نشست‌های هم‌اندیشی دانشگاه انجام شود قابل قدردانی و یک ارزش است اعضای هیات علمی نسبت به ارتقای سطح علمی خود تلاش کنند، برای تبدیل استادیاری به دانشیاری کاری علمی کاربردی و اصولی انجام دهید و ما هم با حمایت و تشویق شما را کمک می‌کنیم.»


سپس عضو هیات علمی واحد بابل سخنران این جلسه به تبیین آزاداندیشی و انسان مداری از نگاه مولانا پرداخت و گفت: «ما در دوره و منطقه ای زندگی می‌کنیم که ویرانی و کشتار حاصل از جنگ‌ها هر روز اتفاق می‌افتد و بر آن افزوده هم می‌شود. بسیاری از این فجایع به ناحق با رنگ دینی به دنیا نشان داده می‌شود. بزرگان فرهنگ اسلامی همواره با این نوع رفتار های غلط مخالفت کرده و چهره پاک دین اسلام را نشان دادند.»


دکتر علی اکبر شوبکلایی افزود: «مولانا با استناد به قرآن و کلام پیامبر رحمت نشان می‌دهد که اسلام تنها دینی است که از حضور ادیان دیگر مضطرب نمی‌شود و به نبوت همه انبیا اعتقاد دارد. البته میان انبیا تفاوت مراتب هست ولی فرقی در مقصدشان نیست. پس اختلاف ظاهری میان ادیان توحیدی مثل اختلاف میان زبان هاست و جنگ‌ها و نزاع‌ها نشانه عدم درک عمیق دین است. اگر رابطه میان انسان‌ها بر عشق و معرفت عمیق باشد اختلاف‌ها برخواهد خاست.»


عضو هیات علمی واحد بابل تأکید کرد: «اگر جلسات این گونه به‌طور منظم تشکیل شود و میان استادان تضارب افکار به طور منطقی و دائمی صورت گیرد موجب پویایی و شادابی محیط دانشگاهی خواهد بود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر