کاهش حوادث ترافیکی نیاز به عزم ملی و درک مشترک دارد
سالانه در کشور ما افراد زیادی به علت سوانح ترافیکی جان خود را از دست میدهند و تعداد بسیاری نیز دچار ناتوانی و معلولیت های جسمی میشوند.
متأسفانه قربانیان حوادث ترافیکی بیشتر از گروه سنی جوان و مولد جامعه هستند،بهطوری که میانگین سنی آنها حدودا 35 سال است.
تصادفات خسارتهای غیرقابل جبرانی به اقتصاد کشور وارد میکند تا جایی که خسارتهای ناشی از سوانح حدودا 7درصد تولید ناخالص ملی کشور را شامل میشود.
با تلاش و زحمات بی وقفه پلیس راهور در سایه همدلی و هماهنگی با دیگر دستگاههای مؤثر، سیر صعودی کشتهها مهار شده و کاهش بسیار محسوسی را نشان میدهد.
بر اساس آمار پزشکی قانونی، تعداد کشتهها از 25 هزار نفر در سال 1385 به کمتر از 17 هزار نفر در سال 1394 رسیده است، این میزان کاهش کشتهها با توجه به رشد روز افزون تعداد خودرو، توفیق بزرگی برای کشور ایران اسلامی محسوب میشود، این موفقیت مرهون همت و تلاش و کار جهادی نیروهای پلیس و دیگر مسئولان امدادی و خدماتی در حوزه حمل و نقل است.
کاهش تلفات ناشی از حوادث ترافیکی از منویات مقام معظم رهبری بوده و بنابر تدابیر سردار حسین اشتری، فرمانده ناجا از اولویت های اصلی و استراتژی اساسی پلیس راهور نیز به شمار میآید.
در برنامه و چشم انداز پلیس راهور در کاهش حوادث ترافیکی، پیگیری ارتقاء ایمنی خودرو، توسعه تجهیزات و سیستمهای ایمنی خودرو، توسعه زیرساختهای شبکه معابر، بهره گیری از تجهیزات هوشمند در کنترل تخلفات و مدیریت ترافیک، ارتقاء فرهنگ رانندگی و اصلاح رفتار صحیح کاربران ترافیکی مورد توجه جدی قرار گرفته و از اهمیت خاصی برخوردار است.
معتقدم، ایمنی خودرو و راه بایستی خطای انسانی را به حداقل برسانند به عبارت دیگر بایستی راه و خودرو بخشنده باشند.
کاهش حوادث ترافیکی نیاز به یک عزم ملی و درک مشترک دارد. همه نهادهای دولتی و عمومی، NGO ها، رسانهها، صاحبنظران، اندیشمندان، هنرمندان و همه افراد جامعه بایستی تلاش کنند که تعداد کشتههای سوانح ترافیکی بنابر فرمایش مقام معظم رهبری به حداقل ممکن برسد.
* معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ
انتهای پیام/