صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۶ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۴

رئیس واحد نراق: همدلی و همزبانی کلید پیشرفت و توسعه دانشگاه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق گفت: در سالی که سال همدلی و همزبانی نام گذاری شده است بیش از پیش به اخلاق نبوی و اخلاق علوی احتیاج داریم و باید به سیره ائمه هدی تمسک جویم چرا که همدلی و همزبانی کلید پیشرفت و توسعه دانشگاه است.
کد خبر : 11308

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام دکتر حسن خیری در مراسم آغاز سال جدید و همزمان با آغاز بیست و هشتمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق با حضور هیئت رئیسه و کارکنان این واحد در تالار شهید مطهری این دانشگاه، با تبریک سال نو گفت: باید آداب اسلامی را در محل کار و در زندگی فردی و اجتماعی ملکه کنیم و به همکاران و برادران خود اعتماد داشته باشیم، اگر اینگونه باشد محل کار می‌شود محل تفریح و اگر روح احساس راحتی کند جسم زیاد خسته نخواهد شد. لذا آنچه آدم را خسته می‌کند و انسان را پیر و افسرده می‌کند، فشارهای روحی و روانی است.


وی افزود: احسن الحال ما باید این باشد که این حال در تمام عرصه‌های زندگی ما اتفاق بیفتد و ما باید نشان دهیم که استعداد و شایستگی دریافت موهبت‌های الهی را داریم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق گفت: برای اینکه استعداد دریافت برکات الهی را داشته باشیم باید تلاش کنیم مومن، متخلق، مسلم و دیندار و همواره تقوای فردی و اجتماعی داشته باشیم و دستگیر و کمک یار یکدیگر باشیم و برای یکدیگر دعا و خیرخواهی کنیم. باید در حد توان تلاش خود را انجام دهیم و تهدید‌ها را تبدیل به فرصت کنیم.


خیری بیان کرد: انسانی که خلیفة الله است باید همواره دو چیز را داشته باشد یک مسئولیت پذیری و دیگر امانت داری. یعنی انسان نسبت به خدا، زمین، زمان، خانواده، اجتماع و به همه چیز مسئولیت پیدا کرده است و همه چیز را به امانت گرفته و باید پاسخ گو باشد. اگر این صفات در ما ایجاد شود ما خلیفة الله می‌شویم.


انتهای پیام/

ارسال نظر