صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۴ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۳
دکتر میرزاده در جلسه شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:

دانشگاه آزاد اسلامی نمونه موفق تحقق اهداف انقلاب اسلامی است

در بیست و دومین جلسه شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی که عصر روز گذشته به ریاست دکتر حمید میرزاده تشکیل شد، اعضای کمیته علمی سبک زندگی این شورا انتخاب شدند.
کد خبر : 1129

به گزارش خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن ایام پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دهه مبارک فجر، گفت: امیدواریم خداوند توفیق دهد تا با استعانت از انفاس طیبه امام خمینی(ره) که با دم مسیحایی خود ظلمات دوران استبداد را به نور الهی دوران اسلامی تبدیل کردند، گام‌های موفقی در جهت تحقق اهداف انقلاب قدم برداریم.


میرزاده با اشاره به دستاوردهایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی محقق شد، اظهار کرد: در واقع دانشگاه آزاد اسلامی نمونه موفق تحقق اهداف انقلاب اسلامی است که با تأیید امام (ره)، پیشنهاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و مشارکت بزرگانی چون مقام معظم رهبری تاسیس شد و امروز دانشگاه آزاد اسلامی سهم شگرفی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور دارد به طوری که اگر این دانشگاه نبود، در پوسته اول و دوم رتبه‌بندی علمی جهانی حضور نداشتیم.


وی افزود: کشور قبل از انقلاب در تقسیم‌بندیهای رتبهبندی جهان مطرح نبود ، اما امروز ایران به برکت وجود انقلاب و دستاوردهای آن، در بسیاری از رشته های علمی سرآمد است .


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با مقایسه دوران قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: امروز اداره کشور در همه زمینههای خدماتی، فرهنگی، علمی، اقتصادی و اجتماعی به دست متخصصان، فارغالتحصیلان و همه کسانی که در همین کشور درس میخوانند، انجام میشود در حالی که تا قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی، تمامی امور توسط مستشاران اداره میشد و آنان همه کاره بودند.


وی گفت:قبل از انقلاب نزدیک به محله نیروی هوایی زندگی می‌کردیم و هر روز اتوبوس مستشاران آمریکایی از آنجا به لویزان میرفت. یکی از افسران ارتش می گفت ما اجازه نداریم حتی به یک بیسیم ساده برای تعمیرات دست بزنیم اما امروز باید به خاطر این دستاوردها خداوند را شاکر باشیم. هر چند نارساییهایی هم وجود دارد اما در مجموع دستاوردهای انقلاب مایه افتخار و شکرگذاری است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در واقع توسعه فرهنگی اجتماعی شهرهای مختلف کشور ما پس از پیروزی انقلاب، نشانه عزت و اقتدار ایران اسلامی است که همه به برکت جوشش انقلاب عظیم اسلامی است.





میرزاده در بخش دیگری از سخنان خود به حضور 2600 رقیب دانشگاهی برای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور هم اشاره کرد و گفت: به دلیل برنامه‌ریزی برای توسعه کیفی دانشگاه و با وجود کاهش جمعیت جوان کشور، در سال جاری معادل 200 هزار دانشجوی کارشناسی بیشتر از پارسال جذب کردهایم که نشانه خوبی از تقویت بنیههای علمی و فضای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این تعداد دانشجو را نشان‌دهنده شکل‌گیری نشاط فرهنگی، علمی و سیاسی و دینی در این دانشگاه دانست.


وی با بیان اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی به دانشگاه آزاد اسلامی کمک کرده است، تعداد شرکت‌کنندگان در کنکور دکتری بهمن ماه سال 93 این دانشگاه را 111هزار نفر و این تعداد را در کنکور کارشناسی‌ ارشد 800 هزار نفر اعلام کرد.


میرزاده گفت: به دلایلی چون تعداد رقبای دانشگاهی، افزایش شهریه دانشگاه آزاد اسلامی و کاهش جمعیت، انتظار این افزایش اقبال به ثبتنام در کنکور دکتری و کارشناسی ارشد را نداشتیم و این موضوع نشانه تبدیل شدن دانشگاه آزاد اسلامی به یک برند معتبر ملی است.


همچنین در این جلسه گزارشی از برگزاری اولین همایش سراسری معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در قالب فیلمی از نمایش کارگاه‌های آموزشی برگزارشده و.. نمایش داده شد و اعضای این شورا نظرات خود را درمورد برگزاری این همایش مطرح کردند.


همچنین در این جلسه دکتر مهدی ماحوزی از اعضای این شورا گزارشی از نحوه برگزاری کنگره حافظشناسی در شیراز ارائه داد.





وی گفت: با توجه به نزدیک بودن همایش بین‌المللی حافظ شیرازی که متولی آن دانشگاه آزاد اسلامی است 120 مقاله تاکنون به دبیرخانه همایش رسیده که این مقالات در حال بررسی و داوری است.


وی عنوان کرد: 20 مقاله برتر و جامع همراه با مقدمه‌ای به قلم حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شده تا برای چاپ آماده شود که جلد اول همزمان با برگزاری همایش توزیع خواهد شد.


ماحوزی گفت: معاونت بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی حدود 15 نفر از میهمان خارجی را برای این همایش دعوت خواهد کرد و 200 مقاله از شخصیت‌های برجسته دانشگاهی در راه است که واحدهای شیراز، تهران مرکزی و رودهن کارهای اجرایی آن را برعهده خواهند داشت.


در ادامه این جلسه، ادامه نوع سبک زندگی ، تشکیل کمیته علمی و تعیین راهبردها توسط اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در سخنانی درخصوص بررسی سبک زندگی ایرانی – اسلامی، گفت: سال گذشته کمیته علمی بررسی سبک زندگی در این معاونت تشکیل شد و این کمیته در سال گذشته 14 همایش در 14 واحد جامع برگزار کرده است که بررسی سبک زندگی ائمه معصومین (ع) بود و در ادامه این روند، امسال نیز به سبک زندگی علما و بزرگان برجسته پرداخته خواهد شد تا برای نسل جوان الگوسازی مناسبی انجام شود.





وی به ایجاد پژوهشکده هایی که مأمور انجام بررسی های لازم در این باره شده اند، اشاره کرد و افزود: یک کار تلفیقی در حوزه رفتار و سبک زندگی انجام میشود، به این معنی که آمیزهای از دین و دانش توسط اساتید حوزه و دانشگاه ارائه خواهد شد که با دربرگیری مفاهیم قرآنی، به ارائه الگوهای مناسب زندگی خواهند پرداخت به طوری که خروجی کار تبدیل به یک مدل رفتاری شود.


هاشمی با اشاره به شناسایی و معرفی 1500 نفر از مفاخر و مشاهیر سراسر ایران اظهار داشت: تا کنون 300 واحد دانشگاه آزاد اسلامی، مفاخر و مشاهیر منطقه و اقلیم خود را شناسایی و به این معاونت اعلام کرده اند. همچنین واحدهای اراک و تبریز در برگزاری همایشهای سبک زندگی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری اقدامات مناسبی انجام داده اند.


وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فرهنگی سه طرح ملی در پیش رو دارد ، گفت:شناسایی مفاخر و مشاهیر، برگزاری کارگاه اخلاق حرفهای و سلسله همایشهای سبک زندگی از این دست می باشد.


حجت الاسلام والمسلمین غرویان نیز در سخنانی با بیان اینکه در تعریف سبک زندگی باید نگاه ما به آینده باشد تا به گذشته، گفت: در واقع ما باید به عنوان اشخاص فرهنگی پیش بینی کنیم که سبک زندگی جوانان در آینده به چه شکلی خواهد بود.


در ادامه این جلسه اعضای کمیته علمی سبک زندگی شامل 5 نفر از اعضای شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی و تعدادی از استادان برجسته، با نظر اعضا انتخاب شدند.





انتهای پیام/

ارسال نظر