نخستین زنجیره محصولات جالیزی در دانشگاه آزاد اسلامی سنندج برداشت شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سنندج، به همت گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در سال زراعی 1395 برای نخستین بار بخشی از اراضی تحقیقاتی دانشکده کشاورزی در راستای سیاستهای درآمدهای غیرشهریهای به کشت محصولات جالیزی اختصاص یافت.
نخستین چین گوجه فرنگی و فلفل در مرداد برداشت شد و عملکرد تولید شده گوجه فرنگی بالغ بر 40 تن در هکتار بود. این محصول بدون مصرف سموم شیمایی و با آب سالم چاه آبیاری شده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
پس از برداشت، قسمت عمده محصول روانه بازار مصرف شد و بخشی از آن مورد استفاده همکاران عضو هیات علمی و کارکنان واحد سنندج قرار گرفت.
کشت گیاهان دارویی از قبیل بهلیمو و بادرنجبویه و پرورش میلوورم از دیگر طرحهای دانشبنیان درآمدزای در حال اجرا در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج است.
انتهای پیام/