صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۵
در گفت و گو با آنا؛

مربی بومی کشتی جویبار: قهرمانی مهدی حاجی‌زاده در جهان، جوانان جویباری را عاشق کشتی کرد/چرا نباید یک مربی جویباری همراه کشتی گیرانش در المپیک باشد

محمود اسماعیل‌پور گفت: مگر مربیان جویباری نبودند که این کشتی‌گیران را پرورش دادند و آنها قهرمان المپیک شدند، چطور برای حضور در المپیک باید از مربیان دیگر استان‌ها استفاده کنند؟
کد خبر : 112524

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، مازندران به عنوان مهد کشتی ایران در سال‌های اخیر کشتی گیران زیادی را به تیم ملی معرفی کرد که از بین این نفرات، تعداد زیادی از آنها جوانان جویباری بودند که توانستند در مسابقات مختلف بین المللی برای کشتی ایران افتخار آفرینی کنند. در المپیک ریو هم از جمع 6 کشتی گیر آزاد کار اعزامی به این مسابقات 3 نفر به نام‌های رضا یزدانی، کمیل قاسمی و حسن یزدانی از جویبار در این مسابقات حضور داشتند. شور و اشتیاق جویباری ها بعد از کسب دو مدال همشهریانشان در المپیک دوچندان شد و نوجوانان و جوانان این شهر برای پیمودن راه این قهرمانان به سمت ورزش کشتی بیشتر اشتیاق نشان دادند.


محمود اسماعیل‌پور مربی کارکشته جویبار که تاکنون کشتی گیران زیادی را از این شهر به تیم ملی معرفی کرد در گفت وگو با خبرنگار ورزشی آنا، در رابطه با عملکرد کشتی‌گیران جویباری در المپیک ریو گفت: «کشتی‌گیران جویباری همیشه در میادین بین المللی برای ایران افتخارآفرینی کردند و در این مسابقات هم سه نماینده جویباری کشتی ایران موفق شدند دو مدال طلا و نقره برای کاروان ورزشی ایران کسب کنند.»


وی در رابطه با این مساله که کشتی جویبار در آینده کشتی‌گیران دیگری را به تیم ملی می‌دهد بیان کرد: «کشتی گرفتن و کشتی دوستی در جویبار مربوط به امروز نمی‌شود و از سال‌های دور این مساله در این شهر وجود داشت و کشتی گیران قدیمی زیادی در این شهر کار کردند. اما بعد از قهرمانی مهدی حاجی زاده در سال 2002 در مسابقات جام جهانی استارت کشتی گیران جویباری زده شد و جوانان این شهر به صورت حرفه‌ای کشتی را دنبال کردند. در واقع این قهرمانی جوانان جویباری را عاشق کشتی کرد. در حال حاضر هم جوانان زیادی در این شهر به سمت ورزش کشتی آمدند و در آینده نزدیک دوبنده تیم ملی را بر تن خواهند کرد.»


اسماعیل‌پور در خصوص سرکشی مسئولین فدراسیون کشتی و مسئولان استانی از وضعیت باشگاه‌های کشتی این شهر اظهار داشت: «در حال حاضر مربیان زیادی در این شهر مشغول کار کردن هستند. من خودم سال‌ها در این شهر کار کردم و کشتی‌گیران زیادی مانند مهدی حاجی زاده، مسعود اسماعیل‌پور، رضا یزدانی و کمیل قاسمی را تحویل تیم ملی دادیم اما مسئولان فدراسیون و مسئولان استانی در حد نام و اندازه کشتی جویبار به این شهر توجه نمی‌کنند. برای مثال در المپیک امسال چرا نباید مربیان بومی قاسمی و یزدانی به المپیک می‌رفتند. مگر همین مربیان نبودند که این کشتی‌گیران را پرورش دادند و آنها قهرمان المپیک شدند، چطور برای حضور در المپیک باید از مربیان دیگر استان ها استفاده کنند؟ این مسائلی است که در کشتی جویبار وجود دارد و ما تقاضا داریم تا مسئولان بیشتر به درد مربیان کشتی این خطه بپردازند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر