صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۲ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۵
رئیس سازمان دامپزشکی کشور مطرح کرد

هورمونی بودن مرغ‌ها صحت ندارد/ سلامت محصول، اساس ورود به بازارهای جهانی است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: برنامه و تاکید دولت در حوزه محصولات کشاورزی، حضور در بازار کشورهای دنیا است تا در این راستا صادرات غیرنفتی را رونق پیدا کند.
کد خبر : 112349

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایلنا، مهدی خلج در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دام و طیور بیان کرد: شرط ورود به بازار کشورهای دیگر رعایت اصل سلامت است. حتی اگر کشورهای دیگر عوامل تعرفه‌ای خاصی نداشته باشند اما مقررات بهداشتی آنها پابرجا است که امیدواریم این موضوع به خوبی دیده شود.


او افزود: 12 میلیون تن اقلام خوراک دام و طیور وارد کشور می‌شود که سازمان دامپزشکی بر آن نظارت دارد. قوانین سخت‌گیرانه‌ای در اقلام مورد مصرف آبزیان و طیور وجود دارد که سازمان دامپزشکی بر روی این موضوعات کار کرده است و این اقلام باید از کشورهایی وارد شود که محصولی سالم دارند. در امر واردات خوراک دام و طیور حتی شناوری که آن را حمل می‌کند باید متناسب با فرآورده‌های دامی و آبزیان باشد تا سلامت عام به مخاطره نیفتد. به همین خاطر به دنبال ناوگان حمل و نقل اقلام خوراکی هستیم.


خلج در ادامه گفت: تسهیلات مکانیزاسیون باید به ساختار طیور آبزیان دام نیز توسعه پیدا کند. باید به سمتی برویم تا مجوز قابلیت بارگیری توسط سازمان‌های تحت نظارت دامپزشکی صادر شود و همچنین انبارهایی که این محصولات در آن نگهداری می‌شود استاندارد باشد تا در نهایت بهره‌وری بیشتری حاصل شود.


رئیس سازمان دامپزشکی افزود: باید کارخانجات صنعتی خوراک دام را به صورت پیشرفته داشته باشیم و تلاش کنیم که گام‌های موثر در این زمینه برداشته شود. در این راستا ممنوعیت تولید خوراک دام را در صورتجلسه‌ای تنظیم کرده و این کار به کارخانجات خوراک دام واگذار شد. یعنی خوراک دام دیگر در مراکز تولیدی دام و طیور تولید نمی‌شود و همین امر سلامت محصولات را ارتقا بخشیده است.


وی خاطر نشان کرد: سازمان دامپزشکی کشور همواره در حال پایش فرآورده‌های خوراکی است؛ به عنوان مثال 130 هزار مورد مطالعه در باره قزل‌آلا انجام شده است اما بعضی‌ها آنقدر از علم دور هستند که می‌گویند که برخی محصولات مشکلاتی دارد. از جمله مرغ که بحث هرمونی بودن آن مطرح بوده است اما بر اساس مطالعات زیادی که انجام شده تمام نتایج در باهر هورمونی بودن مرغ منفی بوده است و شرایط خوبی در تولید این محصول داریم. اگر بخواهیم در تامین سلامت محصولات کشاورزی موثر باشیم باید این مساله را آموزش داده و از آن حمایت کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر