صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۶ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۵

نازک تبار: بیش از 50 طرح کلان ملی و 250 طرح تجاری‌سازی را حمایت کرده‌ایم

مدیر تلفیق برنامه‌ریزی معاونت تجاری‌سازی معاونت علمی ریاست جمهوری هم‌زمان با هفته دولت، ضمن مثبت خواندن عملکرد معاونت متبوعش، گفت که در اقدامات کلیدی حوزه تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان بیش از 50 طرح کلان ملی و 250 طرح تجاری‌سازی را حمایت کرده‌ایم.
کد خبر : 112222

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی رادیو، حسین نازک‌تبار محورهای اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان را دو مفهوم اصلی در حوزه عملکرد معاونت علمی ریاست جمهوری عنوان کرد و افزود: «در اقدامات کلیدی حوزه تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان بیش از 50 طرح کلان ملی و 250 طرح تجاری‌سازی را حمایت کرده‌ایم و همچنین سه دوره نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی داخلی را برگزار و برای ورود به نسل سوم دانشگاه‌های کارآفرین با طراحی جایزه تجاری‌سازی از این دانشگاه‌ها حمایت کردیم».


وی ایجاد مرکز نوآوری و شتاب دهی در دانشگاه‌ها و حمایت از پارک‌های رشد و فناوری را از دیگر دستاوردهای این معاونت برشمرد و گفت: «مرکز نوآوری و فناوری از واحدهای فناور از شرکت‌ها دانش‌بنیان حمایت می‌کند که در دانشگاه‌ها مستقر هستند. همچنین دیگر اقدام کلیدی در بحث تجاری‌سازی راه‌اندازی بازار دارایی‌های فکری با مشارکت فرابورس است و در نهایت نیز برگزاری جشنواره علم تا عمل را داشتیم که امسال با عنوان فناوران ایرانی نامگذاری شده است».


نازک تبار عمکرد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: «دانشگاه‌ها را به دانشگاه‌های فناور تبدیل و ارتباط صنعت با دانشگاه را ارتقا داده‌ایم و نمره بالای 18 را به این معاونت می‌دهم چراکه در راستای تجاری‌سازی فناوری و افزایش نفود محصولات دانش‌بنیان رویکردی متفاوت را برنامه‌ریزی کرده است».


وی همچنین با اشاره به موانع پیش رو اظهار کرد: «باید بتوانیم دانشگاه‌ها را به واحدهای فناوری یا دانشگاه‌های فناوری تبدیل کنیم ولی هنوز این فرهنگ جا نیفتاده است؛ ما یک نهاد مجری هستیم و موانع باید از سوی دانشگاه‌ها مطرح شود».



انتهای پیام/

ارسال نظر