ایران هفدهمین کشور پرجمعیت، هفتمین مصرف کننده مواد آرایشی دنیا
به گزارش گروه اجتماعی آنا، مصطفی اسماعیلی ضمن هشدار نسبت به مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی افزود: طبق آمار رسمی حدود یک میلیارد دلار در سال واردات این نوع محصولات به کشور وجود داشته و آمار غیررسمی که عموما هم قابل شمارش نیست آمار بیشتری را نشان می دهد که متولیان مربوطه در حوزه فرهنگ بهتر میتوانند پاسخگوی آن باشند.
وی تصریح کرد: از آنجا که سازمان غذا و دارو مسئول سلامت این محصولات است در راستای جلوگیری از کالاهای قاچاق و غیرمجاز علاوه بر نظارت هایی که در سطح عرضه دارد اخیرا در حال انعقاد تفاهمنامه همکاری با صنف خرازان است تا طی بازرسیهایی مشترک و گسترده سطح عرضه را از وجود آنها پاک کند.
اسماعیلی اظهار کرد: کسانی که از فروشندگان معابرعمومی یا مترو و آنهایی که بصورت فلهای این محصولات را میفروشند، خرید میکنند آگاه باشند که اگر لوازم آرایشی تقلبی باشد که قطعا هم هستند در ترکیبات خود مواد زیان آور به بدن دارند.
وی ادامه داد: این محصولات تقلبی مواد شیمیایی دارند که دارای سرب و آرسنیک که مواد سمی و خطرناکند و به سیستم داخلی بدن مثل کبد و کلیه به شدت آسیب وارد میکنند.
اسماعیلی به مردم توصیه کرد: ضمن خرید مواد آرایشی و بهداشتی از مکانهای مجاز مثل داروخانهها و مراکز تحت نظارت صنوف به برچسب های اصالت درج شده بر محصولات نیز دقت کنند و در صورت عدم مطابقت کد 16رقمی برچسب با محصول مراتب را از طریق شماره تلفن 1490، سازمان غذا و دارو و یا دانشگاهها به اطلاع برسانند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد شود.
انتهای پیام/