صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۷ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۵
سخنگوی مخابرات اعلام کرد

احتمال افزایش حجم یا کاهش تعرفه بسته های اینترنت وجوددارد

سخنگوی شرکت مخابرات ایران می گوید، ممکن است اپراتورهای تلفن همراه تعرفه های فعلی بسته های اینترنت را اعمال کنند اما حجم اینترنت را برای مشترک افزایش دهند.
کد خبر : 111172

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایرنا، داود زارعیان از احتمال کاهش تعرفه بسته های اینترنتی اپراتورهای تلفن همراه در آینده نزدیک خبر داد.
بر پایه مصوبه 237 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) تعرفه انتقال و دسترسی به اینترنت داخلی در بخش ثابت و سیار از اول مردادماه از نیم ریال به 0.4 ریال به ازای هر کیلوبایت کاهش یافت تا به این ترتیب کاربران نهایی از سرعت و کیفیت بهتر بهره مند شوند.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران افزود: اپراتورهای تلفن همراه همواره در تلاش برای افزایش تعداد مشترکان خود هستند، بنابراین ارایه بسته های اینترنتی با قیمت های مناسب و یا حجم بیشتر به نفع خود آنها خواهد بود.
زارعیان به مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای کاهش تعرفه اینترنت از اول مرداد ماه امسال اشاره کرد و گفت: همه اپراتورها این مصوبه را رعایت می‌کنند و هیچ اپراتوری تمایل ندارد خلاف قانون رفتارکند.
براساس این مصوبه، کاهش تعرفه اینترنت برای همه اپراتورهای تلفن همراه ثابت و سیار ایران ضروری است.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران معتقد است، بسته‌های اینترنت ارایه شده از سوی اپراتورهای تلفن همراه از قیمت پایین‌تری برخوردار هستند و خرید این بسته‌ها به سود مشترکان است.
پیش از این مدیرعامل اپراتور اول سرعت بالای اینترنت همراه را دلیل اتمام زودهنگام حجم بسته های اینترنت دانسته و تاکید کرده بود باید مردم در این باره اطلاعات کافی به دست آورند.
«وحید صدوقی» گفته بود برخی مشترکان حتی در سه روز چهار گیگابایت داده را مصرف می‌کنند، زیرا برای استفاده درست از حجم بسته ها اطلاعات کافی را ندارند یا تنظیم های گوشی آنها به گونه درست انتخاب نشده است.
به گفته وی، اطلاع رسانی در این زمینه سبب می‌شود افراد برای اقدام هایی مانند فرستادن فایل‌های تصویری که بخش قابل توجهی از حجم را استفاده می‌کند، دقت کنند. همچنین برنامه های متعددی به طور دایم به روزرسانی می شود و بخشی از حجم اینترنت را مصرف می کند.
وی گفته بود، مشترکان می توان با راهکارهایی مانند مراجعه به درگاه اپراتور یا دریافت پرینت حساب از میزان مصرف خود در بخش اینترنت و مکالمه آگاه شوند و هزینه ها را بررسی کنند.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز چندی پیش شمار مشترکان اینترنت پهن باند ثابت (خطوط پرسرعت اینترنت ADSL) را هشت میلیون و 825 هزار و 105 مشترک اعلام کرد.
بر این اساس در بخش اینترنت، بیشترین شمار مشترکان مربوط به اینترنت پرسرعت تلفن همراه است.
آمارهای منتشر شده نشان می دهد تا پایان سال 1394 بالغ بر 19 میلیون و 98 هزار و 560 نفر در کشور از اینترنت پرسرعت متحرک استفاده کرده اند. همچنین پهنای باند بین الملل از 6.05 گیگابیت بر ثانیه در سال 1386 به 547 گیگابیت بر ثانیه در پایان سال 1394 رسید.
همچنین ظرفیت آی.پی (IP) داخل کشور نیز در این بازه زمانی از 31 گیگابیت بر ثانیه به چهار هزار گیگابیت افزایش پیدا کرد و قرار است تا پایان امسال به 10هزارگیگابیت برثانیه افزایش یابد.


انتهای پیام/

ارسال نظر