صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۵

رئیس پلیس راه کشور : 38 درصد حوادث رانندگی مربوط به واژگونی خودروهاست

رئیس پلیس راه کشور گفت: 38 درصد از حوادث رانندگی مربوط به واژگونی خودروهاست که خستگی و خواب آلودگی رانندگان یکی از مهمترین دلایل وقوع آن است.
کد خبر : 110919

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سرهنگ محمد حسین حمیدی در مراسم تکریم روسای پلیس راه‌های شمال و جنوب سیستان و بلوچستان، افزود: کشور ما با داشتن بیش از 30 هزار کیلومتر راه، جزء کشورهایی محسوب می‌شود که بیشترین حجم تردد ناوگان حمل مسافر و بار از مسیر جاده‌ای را دارد.


وی ادامه داد: از سال 1384 با اصلاح قوانین و هم افزایی دستگاه‌های مرتبط با حوزه جاده‌ها، روند کاهش حوادث رانندگی آغاز شد و تعداد تلفات جاده‌ای در سال 94 به 16 هزار نفر کاهش پیدا کرد.


حمیدی به استفاده از امکانات نرم افزاری و پایش‌های تصویری در کنترل محورها اشاره کرد و گفت: با هماهنگی‌های انجام شده در آینده نزدیک، حدود 1800 دوربین در نقاط حادثه خیز محورهای سراسر کشور نصب خواهد شد.


رئیس پلیس راه کشور تصریح کرد: با بکارگیری سامانه‌های نظارتی لحظه‌ای و استفاده از نرم افزارهای مدرن، 95 و 96 سال تحول پلیس راه در حوزه نظارت و پایش های تصویری خواهد بود.


وی راه کاهش تصادفات جاده ای را به حداقل رساندن تخلفات رانندگی خواند و گفت: تلاش کرده‌ایم که با افزایش سطح آموزش رانندگان و توجه به اقدامات فرهنگی و به کارگیری ظرفیت صدا و سیما و سایر اصحاب رسانه، میزان تخلفات رانندگان را کاهش دهیم.


حمیدی در ادامه سخنان خود به کاهش میزان تلفات جاده‌ای در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت:با اجرای طرح ابتکاری امنیت و آرامش در سطح محورهای استان، ما شاهد کاهش حوادث جاده ای در سطح محورها هستیم که این اقدام بسیار ارزشمند می باشد.


وی با اشاره به اینکه حدود 38 درصد حوادث رانندگی اتفاق افتاده در سطح محورهای کشور مربوط به واژگونی است، خاطرنشان کرد: نبود توقفگاه‌های بین راهی، یکی از آسیب‌هایی است که با رفع آن می‌توانیم از حوادث رانندگی که منشاءخستگی و خواب آلودگی دارند، جلوگیری کنیم.


با حرکت آفندی، شاخص‌های امنیتی رشد صعودی داشته است


در ادامه این جلسه ،سردارحسین رحیمی فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به مدیریت جهادی و حرکت آفندی در مبارزه با جرایم و آسیب ها در این استان ، امنیت مطلوب استان را که همه دستگاه‌ها در تأمین آن مشارکت داشته‌اند، محصول مدیریت جهادی، وحدت ،همدلی و اخوت بین مسئولان ذیربط خواند و گفت: با این همدلی، استان در تمام شاخص‌های امنیتی رشد صعودی داشته است و مردم از نتایج این اقدامات بهره‌مند هستند.


وی افزود: پلیس استان در حوزه پیشگیری از جرم، کشف مواد مخدر، کشف جرایم و پلیس سایبر ،در رتبه‌های برتر کشور قرار دارد که این موفقیت‌ها در سایه همدلی و تلاش‌های شبانه روزی همکاران در سراسر استان تحقق پیدا کرده است.


رحیمی تصریح کرد: استان سیستان و بلوچستان عل رغم اینکه پهناورترین استان کشور است ولی در عین حال کمترین بهره را از بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها دارد که مسئولان باید برای رفع این مشکل پیگیری‌های لازم را انجام دهند.


فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در بخش پایانی سخنان خود، توجه به نگاه فرهنگی را از دغدغه‌های پلیس خواند و خاطرنشان کرد: در حوزه تغییر نگاه مردم به پلیس راه و راهور، اقدامات فرهنگی را آغاز کرده‌ایم و با آموزش کارکنان، بر اجرای مأموریت‌ها، توأم با مهربانی و رأفت اسلامی تأکید داریم.


ا در این مراسم از سرهنگ ایوب شرافتی فرمانده قرارگاه پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان و سرهنگ محمدرضا کورسی فرمانده قرارگاه پلیس راه جنوب این استان تقدیر شد اما فرمانده جدیدی معرفی نشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر