صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۳ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۴
دبیر کل سازمان ملل متحد:

حفظ سلامت غذا موجب جلوگیری از بروز 200 نوع بیماری می‌شود

دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی سلامت، 7 آوریل، برابر با 18 فروردین ماه، ضمن اعلام اینکه غذای آلوده موجب 200 نوع بیماری می‌شود، گفت: همه ما نقشی برای حفظ سلامت غذا از مزرعه تا سفره داریم.
کد خبر : 11065

به گزارش گروه اجتماعی آنا، در پیام بان کی مون آمده است: غذای آلوده به باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها یا مواد شیمیایی باعث 200 نوع بیماری از اسهال گرفته تا سرطان می‌شود.


او در ادامه نوشته است: تهدیدات بالقوه جدید علیه ایمنی غذا در تمامی اوقات در حال ظهور است. تغییرات در روش‌های تولید، توزیع و مصرف غذا، پیدایش باکتری‌های مقاوم و افزایش سفرها و تجارت موجب دشواری در مدیریت عوامل بیماری همچنین آلودگی ذخیره غذایی می‌شود.


دبیرکل سازمان ملل در ادامه عنوان کرد: مصرف غذای ناسالم عمدتا گزارش نمی‌شود و غالبا مشکلی نادیده گرفته در جهان است.


به گفته وی؛ با در نظر داشتن گستره زنجیره عرضه غذا در سراسر جهان، نیاز به تقویت نظام ایمنی غذا در میان کشور‌ها حیاتی‌تر می‌شود.


بان کی مون در پایان خاطرنشان کرد: به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت در روز جهانی سلامت از همه کشورها و نقش‌آفرینان می‌خواهد ایمنی غذا از مزرعه تا سفره و هر جا بین این دو را بهبود بخشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر