حفظ سلامت غذا موجب جلوگیری از بروز 200 نوع بیماری میشود
به گزارش گروه اجتماعی آنا، در پیام بان کی مون آمده است: غذای آلوده به باکتریها، ویروسها، انگلها یا مواد شیمیایی باعث 200 نوع بیماری از اسهال گرفته تا سرطان میشود.
او در ادامه نوشته است: تهدیدات بالقوه جدید علیه ایمنی غذا در تمامی اوقات در حال ظهور است. تغییرات در روشهای تولید، توزیع و مصرف غذا، پیدایش باکتریهای مقاوم و افزایش سفرها و تجارت موجب دشواری در مدیریت عوامل بیماری همچنین آلودگی ذخیره غذایی میشود.
دبیرکل سازمان ملل در ادامه عنوان کرد: مصرف غذای ناسالم عمدتا گزارش نمیشود و غالبا مشکلی نادیده گرفته در جهان است.
به گفته وی؛ با در نظر داشتن گستره زنجیره عرضه غذا در سراسر جهان، نیاز به تقویت نظام ایمنی غذا در میان کشورها حیاتیتر میشود.
بان کی مون در پایان خاطرنشان کرد: به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت در روز جهانی سلامت از همه کشورها و نقشآفرینان میخواهد ایمنی غذا از مزرعه تا سفره و هر جا بین این دو را بهبود بخشند.
انتهای پیام/