صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۹ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۵
حمله بهادر مولایی به رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری؛

انوشیروانی عروسک خیمه شب بازی علی مرادی است/ قربانی بازی‌های سیاسی شدم/ باید پدربزرگم فوت می‌کرد تا مسئولان توجیه می‌شدند؟

وزنه‌بردار فوق سنگین کشورمان گفت: من با هیچ ورزشکاری دشمنی ندارم و می دانم رسیدن به المپیک نقطه آرزوی هر ورزشکاری است اما وقتی دست علی هاشمی از مدال کوتاه شد همه اعضای کادر فنی و علی مرادی پشیمان شدند که چرا من را به المپیک نفرستادند.
کد خبر : 110270

بهادر مولایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی آنا در مورد شرایط فعلی‌اش بعد از تصادف گفت: «بر اثر تصادف لگن سمت چپم شکست که تحت عمل جراحی قرار گرفت و کتف و آرنجم هم بیرون زد که پزشکان جا انداختند. همچنین مچ دستم هم شکست. در حال حاضر پزشکان در لگن و مچ دستم پلاتین کار گذاشتند.»


وی افزود: «قرار بود سه ماه در بیمارستان بمانم که با نظر دکتر کیهانی قرار شد ادامه درمان را در منزل سپری کنم. هنوز وضعیت راه‌ رفتنم مشخص نیست و تنها کاری که می‌توانم در این مدت انجام دهم این است که به طور دائم دراز بکشم و گاهی بر روی لبه تخت بنشینم. متاسفانه تصادف وحشتناکی داشتم و به شدت هم آسیب دیدم و پزشکم در مورد راه رفتنم هفت تا هشت ماه دیگر نظر می دهد.»


باید پدربزرگم فوت می کرد و خودم هم به شدت آسیب می دیدم تا مسئولان توجیه می‌شدند؟


وزنه بردار فوق سنگین کشورمان در ادامه با گلایه از مسئولان فدراسیون گفت: «متاسفانه این شرایط را فدراسیون و کادر فنی برای من به وجود آوردند. یکی از اعضای شورای فنی (عطا اشرفی) در برنامه زنده اعلام می‌کند که بضاعت ما همین مقدار بود و رای‌گیری به هیچ وجه غیر قانونی نبوده اما چطور ممکن است در همه جلسات شورای فنی 6 نفر حضور داشتند اما در جلسه آخر 16 نفر باید حضور داشته باشند. عطا اشرفی در برنامه زنده اعلام می‌کند که این اتفاق باید برای بهادر می‌افتاد من از همه می خواهم به این جمله کمی فکر کنند. چرا این اتفاق باید برای من می‌افتاد؟ من باید پدربزرگم فوت می‌کرد و خودم هم به شدت آسیب می‌دیدم تا مسئولان خودشان را توجیه کنند و بگویند اتفاق است دیگر، باید می‌افتاد.»


علی هاشمی بارها اوت کرد اما خط نخورد


مولایی در مورد روند رکوردگیری انجام شده قبل از اعزام تیم به المپیک گفت: « روز اول مثل همیشه تمرین کردیم اما من و براری (وزنه بردار دسته 105 کیلوگرم) سرحال نبودیم و هر وزنه‌ای می‌زدیم می‌افتاد، علی هاشمی در دسته 94 کیلوگرم هم 215 دو ضرب زد و تمرین تمام شد، انوشیروانی گفت امروز هم روز رکوردگیری حساب می‌شود، من و براری اعتراض کردیم که چرا به ما نگفتی، اگر می‌دانستیم همین امروز کار را تمام می‌کردیم اما انوشیروانی گفت سه روز (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه) رکوردگیری انجام می‌شود، من و براری روز شنبه وزنه‌های خوبی زدیم. من وزنه‌های 190 یک ضرب و 250 دو ضرب را مهار کردم، براری هم 185 یک ضرب و 220 دو ضرب را مهار کرد و علی هاشمی هم وزنه‌های 171 یک ضرب و 205 دوضرب را مهار کرد که باز هم باید علی هاشمی خط می‌خورد اما خطش نزدند.»


وی ادامه داد: «روز دوشنبه تمرین سنگینی انجام دادیم و در روز آخر رکوردگیری، من 188 یک ضرب و 252 دو ضرب را زدم، براری 191 یک ضرب و 227 دو ضرب را زد و علی هاشمی هم 181 یک ضرب و 212 دو ضرب را زد. اگر از لحاظ رنکینگی هم حساب می‌کردیم از سال 2012 تا 2015 مجموع ضعیف‌ترین و بدترین وزنه 440 بوده که با این وجود جزو چهار نفر اول بودم اما علی هاشمی با مجموعی که زد نفر هشتم تا دوازدهم بود و براری هم در بین پنج نفر اول قرار می‌گرفت.»


مولایی عنوان کرد: «در حالی که من و براری خوب کار کردیم، در آخرین رکوردگیری از وزنه‌برداران بدون دلیل من را حذف کردند. برای وزنه‌برداری که وزن بالایی دارد سخت است که در عرض یک هفته در 3 - 4 بار در رکوردگیری وزنه بزند. بدن من هم خیلی خسته بود و امیدی نداشتم این دفعه وزنه بزنم، اما با غیرت و لطف خدا هر چه داشتم گذاشتم و به این رکوردها رسیدم.»


همه المپیکی شدن را به من تبریک می گفتند


مولایی ادامه داد: «من بعد از رکوردگیری در روزهای (شنبه، یکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه) خیلی خوشحال بودم. مطمئن بودم انتخاب می شوم و همه به من تبریک می‌گفتند که کارت خیلی خوب بود و المپیک مبارکت باشد. بعد از آخرین رکوردگیری جلسه کمیته فنی برگزار شد و نمی دانم در آن جلسه چه مواردی مطرح شد که ۱۲ رای به براری، ۱۰ رای به هاشمی و ۴ رای به من داده شد. بیشتر ناراحتی من این بود که من ۱۰ سال است در تیم ملی حضور دارم و از کمیته فنی تنها چهار رای آوردم. این برای من خیلی گران تمام شد و دردناک بود.»


مولایی گفت: «‌یکی از دلایل حذف من این بود که می گفتند روحیه جنگنده ندارم. در حالی که من 15 سال است وزنه‌برداری کار می‌کنم و در همه مسابقات هم عملکرد قابل قبولی داشته‌ام. چطور حالا در آستانه المپیک من روحیه جنگنده ندارم. متاسفانه کادر فنی ایراداتی از من می گرفت که به هیچ عنوان قابل قبول نبود، آنها به انگشت شست من ایراد گرفتند و می‌گفتند انگشت شستم کوچک است و فدراسیون جهانی وزنه‌برداری به این موضوع ایراد می‌گیرد در صورتی که اگر به مسابقات انوشیروانی دقت کنید می‌بینید که او شست مصنوعی دارد و آن را با چسب چسبانده است. چطور کادر فنی و فدراسیون در این سال‌ها که من وزنه می‌زدم به این موضوع توجه نمی‌کردند اما به یکباره این موضوع در آستانه المپیک مهم شد.»


وزنه‌بردار کشورمان در پاسخ به اینکه علی‌ مرادی رئیس فدراسیون در خط زدن او از تیم ملی دخالت کرده یا خیر، اظهارکرد: « قبل از رکوردگیری، علی مرادی بر سر تمرینات ما آمد و اعلام کرد که تعداد خطاهای ما زیاد است و وزنه‌ها را به کرار به زمین می‌اندازیم. بعد از این اخطار تصمیم گرفتم تا جایی که امکان دارد وزنه‌ها را نگه دارم و آنها را بر روی زمین نیندازم. به طوری که بارها انوشیروانی از من می‌خواست که وزنه‌هایی بیشتر از رکوردهایم بالای سر ببرم اما من قبول نمی‌کردم چرا که اگر وزنه‌ها را بالای سر می‌بردم و آنها را می‌انداختم همین بهانه‌ای می‌شد تا از من ایراد بگیرند و از تیم کنار بروم.»


چوب بی‌تجربگی مربی‌مان را خوردیم


مولایی اظهار کرد: «متاسفانه ما چوب بی‌تجربگی مربی‌مان را خوردیم. وزنه‌برداری که 6 روز تمام استرس دارد و نتوانسته به خوبی استراحت کند و غذا بخورد چرا باید آنقدر تحت فشار قرار بگیرد. ما سه روز وزنه زدیم و زمانی که رکوردگیری من تمام شد همه به من تبریک گفتند که صعود من به المپیک قطعی شد اما به یکباره تصمیم عوض شد و مسئولان ترجیح دادند من به المپیک نروم.»


دکتر باقری کجای فدراسیون وزنه برداری است که باید او هم رای بدهد؟


مولایی با بیان اینکه آیا علی مرادی در رأی‌گیری شرکت کرده بود یا نه گفت: «شخصیت مرادی به گونه‌ای است که کلا در هر رأی‌گیری خودش را کنار می‌کشد اما در ابتدای جلسه اعلام می‌کند که مثلا فلانی عملکرد قابل قبولی داشته و همین حرف باعث می‌شود دیگران هم از او پیروی کنند. رئیس فدراسیون شخصیت خود محوری دارد و کسانی که مخالف او باشند را از سر راه برمی‌دارد به همین دلیل همه اعضای فدراسیون هم تابع نظر او هستند. در روز رای گیری هم رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی رأی سفید انداخته بودند، محمد نصیری و داود ملکی هم رأی سفید دادند اما دکتر باقری رئیس پزشکی فدراسیون کسی که اصلاً وزنه‌بردار نیست او هم در این رای گیری حضور داشت.»


من و حسین توکلی، قربانی بازی های سیاسی شدیم


وی در پاسخ به اینکه اگر حسین توکلی به عنوان مربی در کنار تیم بود شرایط بهتر نبود، اظهار کرد: «توکلی نسبت به انوشیروانی تجربه بیشتری داشت و فدراسیون هم این موضوع را قبول داشت. علی مردای همیشه می‌گفت حسین توکلی مربی قابل قبولی است اما وزنه‌برداری رشته غیر قابل پیش‌بینی است و اگر در مسابقات آمریکا تیم نتوانست نتیجه بگیرد امری طبیعی است. زمانی که ما به ساری رفتیم و در رای گیری هیات های استانی شرکت کردیم من و حسین توکلی به عباس رحیمی رأی دادیم مشکل از همین‌جا شروع شد زیرا رئیس فدراسیون نمی‌خواست عباس رحیمی به عنوان رئیس هیات استان مازندران انتخاب شود. بعد از این ماجرا حسین توکلی بدترین مربی شد و حرف‌های زیادی پشت سر او زدند و برکنارش کردند.»


وی در مورد آمادگی‌اش قبل از مسابقات المپیک و شانس کسب مدال در این رقابت ها نیز اظهار کرد: «انصافا من نسبت به وزنه‌برداران دیگر آماده تر بودم و مطمئم با توجه به حذف روس‌ها از المپیک ریو شانس اصلی کسب مدال بودم. همه کارشناسان وزنه‌برداری روی من حساب می‌کردند که بهادر مولایی بعد از مصدومیت قبلی وضعیت رکوردی‌اش خیلی بهتر شده و روز به‌روز هم در حال رشد است اما متاسفانه قربانی بازی‌های سیاسی شدم. 16 سال پیش همین علی مرادی با شاهین نصیری‌نیا برخوردی مثل برخورد با من کرد، شاهین نصیری‌نیایی که در وزن 85 کیلو رکوردهای بسیار خوبی داشت و بخت نخست مدال طلای المپیک سیدنی بود، علی مرادی با زندگی‌اش بازی کرد و این اتفاق باز هم تکرار شد.»


از اینکه من را از تیم ملی خط زدند پشیمان شدند


مولایی افزود: «من با هیچ ورزشکاری دشمنی ندارم و می دانم رسیدن به المپیک نقطه آرزوی هر ورزشکاری است اما وقتی که دست علی هاشمی از مدال کوتاه شد همه اعضای کادر فنی و علی مرادی پشیمان شدند که چرا من را به المپیک نفرستادند، اما این پشیمانی سودی برای من ندارد چرا که عمر ورزشی ام به پایان رسید و مشخص نیست در آینده چه وضعیتی داشته باشم. من باید یک سال در خانه بمانم و توانایی هیچ کاری ندارم و با هیچ تیمی هم نمی توانم قرارداد ببندم. مسئولان فدراسیون این بلا را سر من آوردند. دکتر باقری (پزشک فدراسیون وزنه‌برداری) در روز آخر رکوردگیری به من گفت: «‌تو 4 سال دیگر به المپیک می‌رسی و از این بابت ناراحت نباش مطمئن باش وقتی علی هاشمی در المپیک نتیجه نگرفت آنها خودشان پشیمان می‌شوند.» این حرف چه فایده‌ای برای من دارم؟ مگر من دشمنی با علی هاشمی دارم که منتظر باشم او در المپیک نتیجه نگیرد. هر ورزشکاری آرزوی رسیدن به میدان المپیک و کسب بهترین نتیجه را دارد اما طرز تفکر اعضای فدراسیون این است که آنها در آینده پشیمان می‌شوند.»


انوشیروانی عروسک خیمه شب بازی مرادی است


مولایی در پاسخ به اینکه آیا انوشیروانی به عنوان سرمربی تیم از او حمایت کرده است یا خیر گفت: «در آخرین صحبتی که با انوشیروانی داشتم او گفت که من از تو حمایت کردم و حق تو هست که به المپیک بروی اما بعدها فهمیدم که دروغ گفته است. در یکی از مصاحبه‌هایش اعلام کرده که هر سه وزنه‌بردار برای من یکسان هستند. در فدراسیون فعلی به مربیان قبلی ایراد می‌گرفتند که آنها مدیریت بلد نبودند. بارها از کوروش باقری به عنوان مربی نابلد یاد می کردند در حالی که هر آدمی خوبی و بدی‌های خاص خودش را دارد. کوروش باقری زمانی که هدایت تیم را برعهده گرفت اعلام کرد که در تیم ملی قانون، دستورات او است و هر حرفی که او در تمرین می زد باید انجام شود. این نشان دهنده قدرت یک سرمربی‌ است که اجازه دخالت به دیگران را نمی‌دهد اما انوشیروانی یک عروسک خیمه‌شب‌ بازی بود که هر حرفی علی مرادی می‌زد او باید اطاعت می‌کرد و هیچ قدرت و اراده‌ای از خود نداشت.»


به من گفتند به خانه ات برو اما بعد از تصادف حرف های دیگر می زنند


مولایی در ادامه به شب تصادفش اشاره کرد و گفت: «من به هیچ عنوان قصد نداشتم شبانه به سمت شمال حرکت کنم اما رفتاری با من شد که ترجیح دادم در تهران نباشم و به سمت شمال بروم. زمانی که من از ترکیب تیم خط خوردم به مراسم بدرقه ملی پوشان رفتم و در آنجا با کیومرث هاشمی و مناف هاشمی صحبت کردم و همه آنها از خط خوردن من تعجب کرده بودند. وقتی هم که از تیم خط خوردم انوشیروانی به من گفت به خانه‌ام برگردم در صورتی که در همه مصاحبه‌ها اعلام کرده بودند که ما از بهادر خواستیم که شبانه راهی شمال نشود.»


وزنه بردار فوق سنگین کشورمان گفت: «انوشیروانی در مصاحبه هایش عنوان کرده بود که تصادف بهادر به‌خاطر خواب‌آلودگی بوده و چیز دیگری نبوده، اما آقای انوشیروانی باید این را هم می‌گفت که خستگی و خواب‌آلودگی بهادر برای چه بود و بهادر چرا باید برمی‌گشت.»


مولایی با بیان اینکه علی مرادی از او به عنوان مهره سوخته یاد کرده است، گفت: «چطور ممکن است وزنه برداری با 22 سال سن مهره سوخته باشد. من بدترین دوران مصدومیت را پشت سر گذاشتم و بعد از جراحی زانویم با 10 ماه استراحت در رکوردگیری وزنه های 185 یک ضرب و 220 و 240 در دو ضرب را بالای سر بردم، آیا این آدم مهره سوخته است؟»


30 میلیون پول خسارت ماشین دادم


وی به هزینه‌های پزشکی‌اش اشاره کرد و گفت: «قرار بود 10 میلیون در مراسم بدرقه ملی پوشان به من هم بدهند که هنوز آن را دریافت نکرده‌ام. همچنین از قبل هم 6 میلیون و 700 هزار تومان از فدراسیون طلب داشتم که بعد از اینکه تصادف کردم علی مرادی گفت فردا این پول را به حسابت واریز می‌کنم اما هنوز آن فردا نیامده و مرادی راهی برزیل شد. متاسفانه شرایط بدی برایم رقم خورده است. من الان باید یک سال تمام در خانه باشم و از جیب هزینه کنم. هزینه‌های بیمارستان را قرار است فدراسیون پزشکی تقبل کند و اطلاعی از جزئیات آن ندارم اما تاکنون 30 میلیون تومان پول خسارت ماشین را داده‌ام.»


مولایی در پایان به بازگشتش به وزنه‌برداری اشاره کرد و گفت: «هنوز وضعیت جسمانی من مشخص نیست و 6 ماه دیگر باید به پزشکم مراجعه کنم تا او بگوید که می‌توانم باز هم وزنه بزنم یا خیر.»


انتهای پیام/

ارسال نظر