صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۶ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۵

سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا خداحافظی کرد

آلن ایر، سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امور خارجه آمریکا در صفحه فیس بوک خود اعلام کرد که دیگر سخنکوی وزارت امور خارجه آمریکا نخواهد بود.
کد خبر : 108982

به گزارش خبرنگار گروه بین الملل خبرگزاری آنا، آلن ایر در این مطلب نوشت: « سلام بر همه شما دوستان گرامی ایرانی‌ام - پس از حدوداً شش سال، خدمت من به عنوان سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امور خارجه به پایان رسید.»


او ادامه داد: «واقعا این وظیفه مایۀ خوشحالی و افتخار من بود که سیاست و مواضع آمریکا را به مردم شریف ایران بیان کنم و توضیح دهم و همچنین با طیف وسیعی از ملت ایران تبادل نظر کنم. با این که دیگر سخنگو نیستم، عشق و دوستی من برای ادبیات، فرهنگ و تمدن بزرگ ایران به قوت خود باقی خواهد ماند.»


آلن ایر افزود: «البته هیچ جای نگرانی نیست. طبق روند معمول چرخش کارمندان وزارت امور خارجه آمریکا پس از من نیز سایر مأموران فارسی‌زبان این وزارتخانه این وظیفه را به عهده خواهند گرفت.»


آلن ایر به عنوان اولین سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا در طول مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای 1+5 نقش بسیار فعالی را در پیشبرد اهداف آمریکا داشت.


سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با ایجاد شبکه فیس‌بوک و توییتر به زبان فارسی و بیان ضرب‌المثل‌ها و اشعار فارسی توانسته بود با ایرانیان ارتباط برقرار کرده و به این ترتیب سیاست های مورد نظر آمریکا را مستقیما به مخاطبان فارسی زبان منتقل کند.


از سوی دیگر آلن ایر در جریان مذاکرات هسته‌ای همواره با حضور در میان رسانه‌ها و خبرنگاران ایرانی در تلاش برای برقراری ارتباط با خبرنگاران بود، هر چند که آلن ایر اغلب در پاسخ به سئوالات درباره جزئیات مذاکرات و سیاست‌های آمریکا با پاسخ‌دهی طفره می‌رفت، اما همواره تمایل به مصاحبه با رسانه‌های ایرانی را اعلام می‌کرد و به این ترتیب در این دوران سیاست‌های آمریکا را برای تبیین سیاست‌های آمریکا تلاش بسیاری داشت.


هنوز وزارت امور خارجه آمریکا سخنگوی جدیدی برای زبان فارسی اعلام نکرده است اما به نظر می‌رسد با پایان مذاکرات هسته‌ای، آمریکا به دنبال سیاست‌های جدیدی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر