صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۸ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۵
معاون قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یزد اعلام کرد:

مجوز ۷۰۰ موسسه قرآنی در سراسر کشور صادر شد

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ۶ هزار نفر در کشور در صف بیمه فعالیتهای قرآنی هستند، گفت: مجوز ۷۰۰ موسسه قرآنی در کشور صادر شد.
کد خبر : 108955

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی در نشست با مدیران موسسات قرآنی استان یزد روز سه شنبه ١٩ مرداد ماه در ارتباط با هیئت رسیدگی به امور موسسات اظهار داشت: اصل مجوز برای موسسات فرهنگی و هنری را ارشاد بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر می‌کند.


وی ادامه داد: همزمان سازمان تبلیغات پیگیری موسسات قرآنی را در اساسنامه خود دید و شروع به مجوز دادن کرد و به این صورت هم سازمان تبلیغات و هم وزارت ارشاد صدور مجوز موسسات قرآنی را صادر می‌کردند.


معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: وقتی ما کار را در وزارت ارشاد در دست گرفتیم تعداد زیادی پرونده تشکیل شده بود که با یک کار فشرده حدود ٧٠٠ مجوز صادر کردیم.


حشمتی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برخی مواقع دیده می‌شد که موسساتی که از این دو نهاد مجوز دریافت کرده بودند با یکدیگر اختلاف پیدا می‌کردند، مقرر شد که هیئتی برای نظارت بر فعالیت و اختلافات موسسات تشکیل شد.


وی ادامه داد: باری این که یکسان سازی صورت گیرد و نوع حمایت هم از یک منشا خاصی سرچشمه بگیرد، این هیئت تشکیل شد و به صدور مجوز هم پرداخت. معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه موسسات قرآنی در سراسر کشور از شرایط و ویژگی‌های مختلفی برخوردار هستند، گفت: باید یک همسان‌سازی و استاندارد‌سازی در بین موسسات صورت گیرد.


حشمتی تصریح کرد: موسساتی که زمان مجوز آنها به پایان رسیده و نیاز به تمدید دارند، بدون بررسی سوابق فعالیتهایشان این پرونده را به مدت یک سال تمدید می‌کنیم.


وی ادامه داد: آن دسته از موسساتی که نیاز به صدور مجوز دارند به هیئت ایجاد شده معرفی می‌شوند و پس از تکمیل پرونده، مجوز فعالیت این موسسات توسط هیئت در کمتر از دو ماه تشکیل می‌شود.


معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ارتباط با حمایت از موسسات قرآنی گفت: با توجه به اینکه هنوز ساز و کار حمایت مشخص نشده، آیین نامه‌ای در این زمینه در حال تدوین و بررسی است که مشخص شود حمایت‌ها به چه صورتی باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر