صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۲ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۵

میزبانی سومین حرم اهل بیت(ع) از شاعران اقوام ایرانی/ ارسال بیش از 5 هزار اثر به جشنواره شعر رضوی اقوام ایرانی

بیش از ۵ هزار اثر به جشنواره ملی شعر رضوی اقوام ایرانی ارسال شده که تمام گویش های کشور در آیین پایانی معرفی و اعلام برگزیدگان نیز با حضور همایون امیرزاده مشاور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا می‌شود.
کد خبر : 108575

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از بهاره شفیعی معاون فرهنگی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: این آثار داوری شده اند و 19 مرداد ماه در آیین پایانی برگزیدگان معرفی و نمایشهای خیابانی و نمایشنامه خوانی در شیراز و محفل شعر «امین ولایت» در شهرستان ها نیز در این روز برگزار می شود.


وی، با اشاره به برگزاری جشنواره شعر رضوی اقوام ایرانی ساعت چهار عصر نوزدهم مردادماه در تالار حافظ فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، اظهار کرد: با توجه به اینکه 10 مردادماه آخرین مهلت ارسال آثار بود، بیش از 5 هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که ظرف دو روز داوری شدند.


شفیعی با بیان اینکه آثار ارسالی در بخش‌های مختلف جشنواره بوده است، گفت: شعرهای ارسالی در بخش‌های فرهنگ رضوی، امین ولایت و شعر گویشی بوده است که اشعار گویشی توسط داورانی مسلط به همان گویش داوری می‌شود.


بیشترین تعداد اشعار مربوط به گویش لری است


معاون فرهنگی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس کل آثار رسیده را 5053 شعر، در موضوع امام رضا(ع) 2718، اشعارفرهنگ رضوی 2010 و بخش آیینی 325 اثر اعلام داشت و افزود: در میان گویش‌های مختلف که در این جشنواره شرکت داشتند بیشترین آثار به گویش لری اختصاص داشته که شامل لر خرم‌آباد، لر استان فارس و بختیاری می‌شود.


شفیعی خاطرنشان کرد: جشنواره ملی شعر رضوی اقوام ایرانی 9 گویش اصلی از جمله لری بختیاری و خرم آبادی، گیلکی، مازندرانی، سیستان و بلوچستان، لکی، مازنی، ترکی، کردی، گویش‌های استان فارس و گویش‌های بخش مرکزی را دربرمی‌گیرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر