صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۳ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۵
عضو هیات مدیره سابق استقلال در گفت وگو با آنا

افتخاری باید بداند که شرایط مدیریت در استقلال با فوتسال فرق می‌کند/ شاید حسنی خو در خودش نمی‌دید که بتواند در استقلال مدیریت کند

عباس کردنوری گفت: سال گذشته ما در استقلال حدود 17 میلیارد تومان برای هزینه‌های این تیم در لیگ برآورد کردیم که متاسفانه با ناهماهنگی ایجاد شده میان هیات مدیره و مدیرعامل این امر تحقق نیافت.
کد خبر : 108453

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، تیم فوتبال استقلال تهران در ماه‌های اخیر شاهد انواع و اقسام اتفاقات مدیریتی و فنی بود. از تغییرات در کادرفنی گرفته تا جابجایی‌هایی که در راس مدیریت باشگاه صورت گرفته و در یک هفته اخیر استقلال سه مدیرعامل را به خودش دیده است. بعد از کنار گذاشته شدن بهرام افشارزاده، رضا حسنی‌خو به عنوان مدیرعامل جدید استقلال انتخاب شد اما مدت زمان مدیریتش در استقلال به 24 ساعت نکشید و از سمتش کناره‌گیری کرد و بعد از آن از طرف وزارت ورزش رضا افتخاری که در چند سال اخیر به عنوان سرپرست فوتسال مشغول است برای سرپرستی استقلال انتخاب شد.


عباس کردنوری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی آنا، در مورد تغییرات ایجاد شده در راس مدیریتی باشگاه استقلال در روزهای اخیر گفت: «در روزهای اخیر شاهد تغییرات زیادی در باشگاه استقلال بودیم، اما به نظر من فاصله این افراد اینقدر با یکدیگر زیاد نیست که بود و نبودشان بتواند تاثیر زیادی در تیم ایجاد کند. در حال حاضر هم نمی‌توان در مورد تاثیرات این تغییرات روی تیم صحبت کرد و باید منتظر بمانیم تا ببینیم این جابجایی‌ها به نفع استقلال بود یا به تیم ضرر می‌رساند.»


وی در خصوص کنار گذاشته شدن بهرام افشارزاده از سرپرستی باشگاه استقلال افزود: «ما نمی‌توانیم خودمان را جای تصمیم گیرنده‌ها قرار دهیم. این تصمیمی بود که از سوی مسئولان وزارت ورزش گرفته شد، اما به نظر من استقلال نیاز به آرامش دارد و تغییرات و جابجایی زیاد در این باشگاه می‌تواند آرامش تیم را به هم بزند.»


کردنوری در رابطه با عدم پذیرش مسئولیت مدیرعاملی استقلال توسط حسنی خو بیان کرد: «استقلال و پرسپولیس شرایطشان به گونه‌ای است که مدیریت باشگاه باید هماهنگی‌های زیادی بین نفرات بیشماری انجام دهد. از پیشکسوتان گرفته تا تماشاگران و کادر فنی و بازیکنان. حسنی‌خو مدیر لایقی است اما شاید در توان خودش ندید که بتواند این هماهنگی‌ها را در استقلال به‌وجود آورد و مشکلات این باشگاه را برطرف کند.»


عضو سابق هیات مدیره باشگاه استقلال در مورد انتخاب رضا افتخاری به عنوان سرپرست جدید باشگاه استقلال و این اظهار نظر وی که گفته استقلال باید خوشحال باشد که وی سرپرستش شده‌ است، اظهار داشت: «شاید اهالی فوتبال افتخاری را به عنوان سرپرست فوتسال بشناسند اما او در فوتبال هم سابقه کار دارد و مدارجی را طی کرده است که نشان می‌دهد می‌تواند در فوتبال هم مدیریت کند. ضمن اینکه فوتبال و فوتسال دو رشته شبیه هم هستند و مدیریت در آنها به یک شکل است اما مساله ای که افتخاری باید به آن توجه کند این است که شرایط مدیریت در فوتسال با مدیریت در باشگاه‌های بزرگ فرق می‌کند. مدیریت در باشگاهی مانند استقلال با میلیون‌ها هوادارش کار بسیار سختی است و سرپرست جدید باشگاه باید به این مساله توجه ویژه‌ای داشته باشد.»


وی افزود: «تصمیمات در استقلال گرفته شد و درست یا نادرست به هر حال باید این مسائل را فراموش کنیم. مهمترین مساله در استقلال زمانی است که در این هفته‌ها این تیم به راحتی زمان را از دست می‌دهد. در روزهای اخیر 3-4 حکم در این تیم صادر شد و همین مسائل باعث به‌وجود آمدن تنش در تیم می‌شود.»


عضو سابق هیات مدیره در خصوص نتایج ضعیف استقلال در سه هفته اول لیگ برتر فوتبال بیان کرد: «استقلال در این فصل بازیکنان خوبی را جذب کرد و این بازیکنان از انگیزه زیادی برای نتیجه گرفتن برخوردارند اما متاسفانه در هفته‌های نخست نتوانست نتایج خوبی را کسب کند که یک امر طبیعی است و فصل گذشته هم این مساله برای پرسپولیس اتفاق افتاد و در آخر فصل دیدیم که پرسپولیس در جایگاه دوم جدول ایستاد. قطعا استقلال هم می‌تواند جزو تیم‌های مدعی لیگ باشد اما باید فعلا کمی به کادر فنی زمان داد تا مشکلات فنی را برطرف کنند.»


کردنوری در مورد تشریفاتی خواندن نقش اعضای هیات مدیره در باشگاه‌های دولتی مانند استقلال و پرسپولیس گفت: «هیات مدیره در باشگاه‌های ورزشی با نقش هیات مدیره در سایر ارگان‌ها تفاوت زیادی دارد. هیات مدیره باشگاه‌ها قید و بندهای لازم را ندارد و همین مساله باعث می‌شود تا عده‌ای اعتقاد داشته باشند که هیات مدیره باشگاه‌ها تشریفاتی هستند. البته می‌توان کارهایی را انجام داد که نقش هیات مدیره بیشتر به چشم بیاید. همه این عوامل نیازمند هماهنگی میان مدیرعامل و اعضای هیات مدیره است. ارتباط مدیرعامل با مصوبات هیات مدیره باید به گونه‌ای باشد که رد نشود. سال گذشته ما در استقلال حدود 17 میلیارد تومان برای خرج هزینه‌های این تیم در لیگ برآورد کردیم که متاسفانه با ناهماهنگی ایجاد شده میان هیات مدیره و مدیرعامل این امر تحقق نیافت. به‌خاطر اینکه مدیرعامل مصوبات هیات مدیره را رد می‌کرد و پول‌ها را طبق برنامه‌های خودش خرج می‌کرد. اگر مصوبه هیات مدیره عملی می‌شد با کل بازیکنان سال گذشته برای فصل قبل تسویه می‌کردیم اما با برهم خوردن این مصوبه ما به زور حدود 50 درصد قراردادها را پرداخت کردیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر