صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۵

اشتغال ۲۳ هزار مددجوی کمیته امداد از طریق کاریابی در سال گذشته

مدیرکل حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد گفت: سال گذشته بیش از ۲۳ هزار مددجوی تحت حمایت این نهاد از طریق کاریابی دارای شغل و درآمد شدند که بخش قابل توجهی از آن با همکاری موسسات کاریابی و مشاوره شغلی انجام شده است.
کد خبر : 108245

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، مهرعلی حق گویان با بیان اینکه یکی از راهبردهای توانمند سازی در کمیته امداد ایجاد شغل برای مددجویان از طریق برنامه‌های کاریابی و تعامل با کارفرمایان است، افزود: ارتباط مستقیم با کارفرما، اجرای طرح‌های خودکفایی اعضای خانوار مددجو، خوداظهاری مددجو، شرکت‌های خدماتی و طرح‌های کارآفرینی از انواع اقدامات و فعالیت‌های اشتغال در طرح‌های کاریابی است.


وی تصریح کرد: اجرای طرح‌های خود اشتغالی و ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب برای خانواده‌های نیازمند با برنامه‌های موثر و کارآمد، در راس اهداف و سیاست‌های کمیته امداد قرار دارد لذا با توجه به شرایط مددجویان مورد حمایت کمیته امداد، زمینه‌های اشتغال این افراد در شرکت‌ها، بنگاه‌های خصوصی و دولتی فراهم می‌شود.


حق گویان گفت: کمیته امداد در اجرای توانمندسازی و خوداتکایی مددجویان، نیاز کارفرمایان به نیروی کار احصا و مددجویان با فراگرفتن آموزش‌های لازم در مراکز فنی و حرفه‌ای از طریق موسسات کاریابی و شرکت‌های خدماتی به صورت مستقیم به کارفرمایان معرفی و مشغول به کار می‌شوند.


مدیرکل حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد با اشاره به ارائه بسته‌های تشویقی کاریابی برای مددجویان اظهار کرد: بسته‌های تشویقی شامل پرداخت حق بیمه سهم کارفرما و حق الزحمه کاریابی است که علاوه بر آموزش‌های مهارتی به متقاضیان ارائه می‌شود. کمیته امداد به منظور ایجاد انگیزه در کارفرمایان بنگاه‌های تولیدی و خدماتی جهت اشتغال کارجویان مورد حمایت، حق بیمه سهم کارفرمایی مددجویانی که نزد کارفرمایان مشغول به کار شوند، طی دوسال، در سال اول ۱۰۰ درصد و در سال دوم ۵۰ درصد (تا سقف حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی اشتغال در سال اجرا) به کارفرمایان پرداخت می‌کند.


کارفرمایان متقاضی نیروی کار می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین دفتر کمیته امداد نسبت به ارائه درخواست نیروی کار اقدام و ضمن مشارکت در امر خیر و خداپسندانه توانمند سازی مددجویان، از بسته تشویقی کاریابی این نهاد بهره مند شوند.



انتهای پیام/

برچسب ها: کاریابی
ارسال نظر