اشتغال ۲۳ هزار مددجوی کمیته امداد از طریق کاریابی در سال گذشته
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، مهرعلی حق گویان با بیان اینکه یکی از راهبردهای توانمند سازی در کمیته امداد ایجاد شغل برای مددجویان از طریق برنامههای کاریابی و تعامل با کارفرمایان است، افزود: ارتباط مستقیم با کارفرما، اجرای طرحهای خودکفایی اعضای خانوار مددجو، خوداظهاری مددجو، شرکتهای خدماتی و طرحهای کارآفرینی از انواع اقدامات و فعالیتهای اشتغال در طرحهای کاریابی است.
وی تصریح کرد: اجرای طرحهای خود اشتغالی و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای خانوادههای نیازمند با برنامههای موثر و کارآمد، در راس اهداف و سیاستهای کمیته امداد قرار دارد لذا با توجه به شرایط مددجویان مورد حمایت کمیته امداد، زمینههای اشتغال این افراد در شرکتها، بنگاههای خصوصی و دولتی فراهم میشود.
حق گویان گفت: کمیته امداد در اجرای توانمندسازی و خوداتکایی مددجویان، نیاز کارفرمایان به نیروی کار احصا و مددجویان با فراگرفتن آموزشهای لازم در مراکز فنی و حرفهای از طریق موسسات کاریابی و شرکتهای خدماتی به صورت مستقیم به کارفرمایان معرفی و مشغول به کار میشوند.
مدیرکل حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد با اشاره به ارائه بستههای تشویقی کاریابی برای مددجویان اظهار کرد: بستههای تشویقی شامل پرداخت حق بیمه سهم کارفرما و حق الزحمه کاریابی است که علاوه بر آموزشهای مهارتی به متقاضیان ارائه میشود. کمیته امداد به منظور ایجاد انگیزه در کارفرمایان بنگاههای تولیدی و خدماتی جهت اشتغال کارجویان مورد حمایت، حق بیمه سهم کارفرمایی مددجویانی که نزد کارفرمایان مشغول به کار شوند، طی دوسال، در سال اول ۱۰۰ درصد و در سال دوم ۵۰ درصد (تا سقف حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی اشتغال در سال اجرا) به کارفرمایان پرداخت میکند.
کارفرمایان متقاضی نیروی کار میتوانند با مراجعه به نزدیکترین دفتر کمیته امداد نسبت به ارائه درخواست نیروی کار اقدام و ضمن مشارکت در امر خیر و خداپسندانه توانمند سازی مددجویان، از بسته تشویقی کاریابی این نهاد بهره مند شوند.
انتهای پیام/