صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۴ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۵
رئیس انجمن اورولوژی ایران:

سرطان مثانه شایع‌ترین سرطان دستگاه ادراری در ایران

رئیس انجمن اورولوژی ایران با اشاره به اینکه سرطان مثانه در ایران یکی از شایع‌ترین سرطان‌های دستگاه ادراری است، گفت: آمار این سرطان در مردان ۲.۵ تا ۳ برابر زنان بوده و استعمال سیگار از عوامل اصلی بروز آن به شمار می‌رود.
کد خبر : 108047

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از فارس، عباس بصیری در نشست خبری که در ارتباط با نوزدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران برگزار شد، اظهار کرد: این کنگره 2 تا 5 شهریورماه همراه با دهمین کنگره پرستاری اورولوژی در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.


وی افزود: کنگره امسال جنبه بین‌المللی داشته و تلاش می‌کنیم جهت انجام مبادلات علمی با سایر کشورها اقدامات لازم را انجام دهیم.


رئیس انجمن اورولوژی ایران ادامه داد: اورولوژی اطفال و زنان، پیوند کلیه، عفونت‌ها و تومورهای دستگاه ادراری از جمله محورهای کنگره امسال بوده و مهمانانی از کشورهای ترکیه، امارات، روسیه، ترکمنستان و عراق نیز در کنگره حضور خواهند داشت.


بصیری با اشاره به اینکه موضوع سرطان‌ها را از محورهای اصلی این کنگره قرار داده‌ایم، گفت: در کل کشورهای غربی سرطان پروستات رتبه یک سرطان‌های دستگاه ادراری را به خود اختصاص داده ولی در ایران سرطان پروستات بعد از سرطان مثانه قرار دارد.


وی با بیان اینکه آمادگی لازم جهت آموزش عمومی مردم را برای پیشگیری از بیماری‌های مربوط به کلیه و دستگاه ادراری داریم، اظهار کرد: هموطنان می‌توانند سوال‌های خود را از طریق سایت مربوط به ما مطرح کرده و آموزش‌های لازم را فرا گیرند.


وی اضافه کرد: سرطان مثانه در آقایان 2.5 تا 3 برابر زنان بوده ولی این آمار در میان زنانی که استعمال سیگار دارند تقریباً برابر آمار مردان است، بنابراین این موضوع نشان می‌دهد سیگار و مشتقات آن همچون توتون و تنباکو از عوامل مداخله گر اصلی در بروز سرطان است.


رئیس انجمن اورولوژی ایران اضافه کرد: از سال 1382 تا 87 رشد سرطان‌ها مربوط به دستگاه ادراری در کشور 15 تا 20 درصد بوده که یکی از عوامل آن تشخیص بیشتر و دیگری مواجهه مردم با مواد دخانی و آلودگی‌هایی همچون فعالیت در کارخانه‌های رنگ‌رزی و شیمیایی است.


بصیری با بیان اینکه سرطان در افراد سیگاری پیشرفته تر از سایر بیماران است، گفت: باید جهت پیشگیری از این مساله هشدارهای لازم ارائه شود.


وی در مورد سرطان مثانه گفت: این نوع سرطان تقریبا پر سر و صدا و نشانه‌دار است و برخلاف سرطان پروستات با مشاهده خون در ادرار، سوزش، درد و تکرر ادرار همراه است. بنابراین افراد در صورت مواجه شدن با این مشکلات هرچه سریعتر باید به پزشک مربوطه مراجعه کنند.


وی خاطرنشان کرد: با انجام یک آزمایش ادرار و سونوگرافی می‌توان به نشانه‌های ابتلا به سرطان مثانه پی برد لذا افراد جهت پیشگیری از این مشکل باید دقت‌های لازم را به عمل آورند و توصیه‌های پزشکی را مد نظر داشته باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر