صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۵
معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست تاکید کرد

حمایت از چاپ و انتشار آثار مکتوب در سازمان محیط زیست

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست در بیستمین جلسه کارگروه تخصصی چاپ و نشر سازمان حفاظت محیط زیست، بکارگیری ظرفیت‌های برون سازمانی برای حمایت از چاپ و انتشار آثار مکتوب در سازمان محیط زیست را ضروری دانست.
کد خبر : 107892

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان حفاظت محیط زیست، بیستمین جلسه کارگروه تخصصی چاپ و نشر سازمان حفاظت محیط زیست با حضور اعضای جدید و جمعی از اساتید دانشگاهی کشور در محل ساختمان مرکز تحقیقات محیط زیست برگزار شد.


در این جلسه دستورالعمل و شیوه‌نامه جدید چاپ و نشر به همراه احکام اعضای جدید کارگروه توزیع شد و پس از بحث و بررسی‌های کارشناسی تصمیماتی برای رفع موانع موجود اتخاذ شد.


مهناز مظاهری، معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست و رئیس کارگروه تخصصی چاپ و نشر سازمان ضمن پر اهمیت خواندن جایگاه کارگروه چاپ و نشر، گفت: این کارگروه از یک جایگاه علمی و پژوهشی برخوردار بوده و لازم است چاپ و انتشار محتوای محیط زیستی اعم از کتاب، کتابچه، پوستر، بروشور و ... به تأیید کارگروه برسد.
وی به‌کارگیری ظرفیت‌های برون سازمانی برای حمایت از چاپ و انتشار آثار مکتوب در سازمان محیط زیست را ضروری دانسته و با تأکید بر برگزاری جشنواره کتاب سال محیط زیست در سال جاری و حضور فعال سازمان در نمایشگاه‌های کتاب گفت: باید به این موضوع اهمیت ویژه‌ای داده شود.
بنابر این گزارش، کیومرث کلانتری، مدیرکل دفتر آموزش محیط زیست و دبیر کارگروه تخصصی چاپ و نشر سازمان حفاظت محیط زیست نیز گفت: کارگروه تخصصی چاپ و نشر باید نظارت و هدایت کافی بر چاپ و انتشار کتاب‌ها، کتابچه‌ها، مجلات، دستورالعمل‌ها و مکتوبات سازمان داشته باشد و روند چاپ و انتشار کتاب را در سازمان هدایت کند و در جهت توسعه محتوا و مطالب محیط زیستی، علاوه بر تمرکز زدایی از توان علمی سایر بخش‌ها نیز بهره‌مند شود.
وی تصریح کرد: اگر چه چاپ کتاب به صورت الکترونیکی حافظ محیط زیست بوده و باعث سهولت در انتشار است ولی نقش کتاب و نوشتار ماندگار را نیز نباید نادیده گرفت و سازمان باید آثار و مکتوبات خود را به جامعه نیز عرضه کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر