صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۹ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۵
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت:

سهم 50 درصدی صنایع کوچک  و متوسط در اشتغال

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: صنایع کوچک  و متوسط بیش از 50 درصد اشتغال و 96 درصد کل صنایع را تشکیل داده است.
کد خبر : 107672

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط‌عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران،علی یزدانی در نشست شورای تخصصی و مشورتی صنایع کوچک که با حضور نمایندگانی از تشکل‌های تخصصی و غیر‌دولتی برگزارشد، اظهارداشت:در حال حاضر احداث بیش از 950 شهرک و ناحیه صنعتی در سراسر کشور به تصویب رسیده است که از پتانسیل‌های مناسبی جهت استقرار واحدهای صنعتی کوچک و متوسط برخوردار است.
معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت بررسی دغدغه‌ها و مشکلات واحدهای صنعتی کوچک و متوسط را با همکاری و همفکری تشکل‌های تخصصی مورد تاکید قرار داد و افزود: ایجاد انسجام و پیوند بین واحدهای صنعتی و رفع مشکلات واحدهای صنعتی کوچک و متوسط از جمله دغدغه‌هایی است که امیدواریم با تعامل موثر تشکل‌های تخصصی و بهره‌مندی از پیشنهادها و راهکارهای این عزیزان گام‌های موثری در جهت ساماندهی این صنایع برداریم.
یزدانی حمایت از صنایع کوچک و ایجاد زیرساختهای عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی را دو ماموریت ویژه سازمان صنایع کوچک وشهرک‌های صنعتی ایران عنوان کرد و افزود: در جهت تحقق این ماموریت‌ها کیفی‌سازی شهرک‌های صنعتی، توسعه خوشه‌های صنعتی،ایجاد کنسرسیوم‌های صادراتی و… در دستور کار قرار گرفته است.
در این نشست تخصصی غلامرضا سلیمانی معاون صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نیز نکاتی در خصوص چالش‌ها و مسائلاصلی بنگاه‌های کوچک و متوسط در ایران مطرح کرد و گفت:در حال حاضر توان علمی و مدیریتی صاحبان بنگاه‌های کوچک و متوسط اندک بوده و بخش‌های تحقیق و توسعه به دلیل محدودیت منابع مالی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
وی همچنین عدم توان بنگاه کوچک در دسترسی به بازار و انجام تحقیقات بازار و نداشتن قانون خاص حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط به ویژه صنایع کوچک را از مشکلات این بخش برشمرد و اظهار امیدواری کرد:با برگزاری این نشست‌ها به تعریف منطقی مطابق با استانداردهای جهانی دست یابیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر