برنامه وزارت صنعت برای برخورد با قاچاق قطعات خودرو
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از شاتا، مجتبی خسروتاج قائم مقام وزیر و معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت،معدن و تجارت افزود:در میان کشفیات کالاهای قاچاق در سالهای گذشته متأسفانه بعضاً با قاچاق قطعات یدکی خودرو و یا مشاهده اجناس نامرغوب در بازار مواجه بودهایم.
وی افزود:وزارت صنعت،معدن و تجارت در اولین اقدام برای مبارزه با این امر طی بخشنامهای به تأمینکنندگان اصلی قطعه یدکی خودرو که 2شرکت ساپکو و سازه گستر میباشد،اعلام کرده در تهیه و تأمین قطعات مورد نیاز به اصالت کالا از بابت اینکه قاچاق نباشد و همانطور کیفیت آنها توجه بیشتری کنند.
خسروتاج گفت:در قدم دوم و همزمان در جلساتی با شرکتهای مشمول ارائه خدمات پس از فروش،همچون سایپا یدک،ایساکو،گواه،دنا،گروه بهمن،رنو پارس و مزدا یدک اعلام شد که در ارائه خدمات پس از فروش در تعمیرگاههای تحت مدیریت خود دقت لازم را داشته باشند تا کالاهای قاچاق و غیر استاندارد مشاهده نشود.
قائم مقام وزیر و معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت،معدن و تجارت افزود:صنعت قطعهسازی خودرو امروز با حدود تقریبی 270 هزار نفر شاغل و ارزش تولیداتی نزدیک به 210 هزار میلیارد ریال ( 21 هزار میلیارد تومان) از جمله صنایعی است که چنانچه بخواهیم در ساخت داخلی قطعات عمق بیشتری بوجود آوریم بایستی برای سرمایهگذاری و توسعه انها تشویقها و انگیزههای جدیدی را ایجاد کنیم.
پیش از این هاشم یکهزارع مدیرعامل گروه خودروسازی ایران خودرو،ارزش کل فروش خودرو و لوازم یدکی در سال 2014 در ایران را 23 میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: سهم قابل توجهی از این ارزش به حوزه خودروهای سواری مربوط میشود و سهم فروش قطعات از آن در حدود پنج میلیارد دلار است.
مدیرعامل گروه خودروسازی ایران خودرو،پیشبینی کرده است که ارزش کل فروش خودرو و لوازم یدکی در کشور تا سال 2025 به 45 تا 50 میلیارد دلار افزایش یابد.
انتهای پیام/