صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۸ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۵
در جمع فعالان اقتصادی یزد

وزیر کشور: نظام اداری فعلی جسارت را از حاکمیت گرفته است

وزیر کشور گفت: بخش خصوصی و سرمایه گذاران باید مسیر خلق ثروت را به اقشار مختلف جامعه بیاموزند.
کد خبر : 107339

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست با 150 نفر از منتخبان و فعالان اقتصاد مقاومتی استان یزد اظهار کرد: مسئولان و دست‌اندرکاران نظام موظف به بررسی و پیگیری تمام مشکلات مطرح‌شده از سوی نخبگان و فعالان اقتصادی هستند.


وی کوشش، صبر و مقاومت را از جمله ضرورت‎‎های رفع برخی از مشکلات موجود دانست و بیان کرد: نظام برنامه‌ریزی کنونی کشور، نظامی نادرست است و ما باید نسبت به اصلاح آن بیش از پیش اقدام کنیم چون موجب عدم توازن و برابری در کل کشور شده است.


رحمانی فضلی با اشاره به اشکالات نظام بودجه ریزی کشور نیز گفت: نظام بودجه‎‎ریزی نیز نظامی کاملاً غلط است؛ چرا که مبتنی بر فعالیت و جمعیت، برنامه‌ریزی شده است.


این مقام مسئول، نظام اداری موجود را از دیگر مشکلات مدیریتی کشور عنوان کرد و ادامه داد: نظام اداری فعلی به دلیل این که جسارت را از حاکمیت گرفته است و مناطق مختلف را فاقد تصمیم‌گیری‌های لازم کرده، نتوانسته است آن طور که باید و شاید نسبت به رفع نیاز مردم اقدام کند.


وزیر کشور نگرش‌های تاریخی را یکی از عوامل وجود نظام برنامه‌ریزی و اداری اشتباه دانست و تصریح کرد: در وضع کنونی با توجه به توانمندی دانشگاه‎‎ها و آموزش مدیران در مناطق مختلف کشور، شرایط تفویض اختیار به مناطق مختلف کشور به صورت گسترده مهیا است.


رحمانی فصلی ادامه داد: در دوسال گذشته تاکنون بیش از 80 اختیار از دولت گرفته و به مناطق کشور واگذار شده و این درحالی است که واگذاری اختیارات جدید هم در دستور کار است.


وی با بیان اینکه روند کار در دولت تدبیر و امید، روندی فزاینده و مثبت است، اظهار کرد: آنچه مسلم است، شرایط تورمی کشور در حال حاضر به وضعیتی قابل قبول رسیده است.


وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود اقتصاد مقاومتی را نمونه‎‎ای از اهداف مشترک بین دولت و ملت دانست و بیان کرد: ما باید تلاش کنیم تا با پیروی از دستورات مقام معظم رهبری نسبت به تحقق اهداف مختلف اقتصاد مقاومتی به عنوان تنها راه نجات از شرایط نابسامان فعلی اقدام کنیم.


این مقام مسئول با اشاره به توان اقتصادی، علمی، تجاری، صنعتی و مدیریت بومی، گفت: ابزارها و مکانیزم‎‎های تأمین مالی باید بیش از گذشته، افزایش یابند.


وی با اشاره به وجود عوامل مختلف برای پیشرفت بیش از پیش کشور در ابعاد مختلف، افزود: مسیر رسیدن به اهداف کلان اقتصادی و تولید و صنعتی مسیری دشوار ولی با همدلی و اتحاد، قابل دستیابی است.


رحمانی فضلی ادامه داد: اراده همراه با انگیزه قوی از مهمترین ویژگی‌های ملت ایران برای رسیدن به اهداف کلان اقتصادی و صنعتی است.


وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در مردمی کردن گفتمان اقتصاد مقاومتی، تأکید کرد: بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران باید مسیر خلق ثروت را به اقشار مختلف جامعه بیاموزند.


وزیر کشور با اشاره به وجود ظرفیت‌های بسیار زیاد اقتصادی در کشور، افزود: ثروت بومی کشور در حدی است که اگر تمام مردم ثروتمند باشند، به کسی فشار وارد نمی‌شود


وی با تأکید بر برون نگری، استفاده از ظرفیت‌های خارجی به نفع پیشبرد اهداف داخلی را از جمله راهکارهای حائز اهمیت در راستای افزایش قدرت رقابت صنایع و تولیدکنندگان بومی دانست و بیان کرد: حل مناقشات بین‌المللی از جمله اولویت‌های جدی دولت تدبیر و امید است.


رحمانی فصلی با اشاره به این که مذاکرات هسته‎‎ای بستر لازم را برای تبادلات بین المللی فراهم کرده است، اظهار کرد: حل و فصل مشکلات اقتصادی از دیگر اولویت‌های جدی دولت در شرایط کنونی است.


وی بیان کرد: بحث امنیت داخلی از دیگر موارد حائز اهمیت و در دستور کار دولت تدبیر و امید است.


این مقام مسئول با اشاره به ضرورت جذب مشارکت عمومی در عرصه‌های مختلف، مردم و بخش خصوصی را پایه اساسی رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور عنوان کرد و ادامه داد: تعیین رشد شش درصد برنامه ششم توسعه از سوی مقام معظم رهبری مستلزم همکاری، حرکت دانش بنیان و مشارکت بخش خصوصی است.


وزیر کشور در پایان بیش از 80 درصد رویکرد استانداران دولت تدبیر و امید را اقتصادی دانست و بیان کرد: همدلی و همزبانی اقشار مختلف جامعه باید ملاک عملکرد مسئولان در راستای تحقق اهداف اقتصادی به ویژه اقتصاد مقاومتی قرار گیرد.


گفتنی است، بیان پیشنهادات و نظرات نمایندگان بخش خصوصی استان یزد از دیگر برنامه‌های این نشست بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر