صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۸ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۵
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در گفت وگو با آنا؛

افشارزاده سابقه چندین ساله ورزشی خود را در استقلال زیر سوال برد/ اشکالی ندارد مدیر امنیتی مدیر ورزشی شود/ شاید حسنی‌خو بتواند استقلال را نجاب دهد

امیر واعظ آشتیانی گفت: استقلال حدود 6 سال است که به مشکل خورده است و قبل از افشارزاده هم مشکلات این باشگاه به اوجش رسید و مدیران قبلی، این باشگاه را با بدهی 70-80 میلیاردی تحویل افشارزاده دادند، اما او هم طی این دو سال اخیر نتوانست هیچ گره‌ای از مشکلات استقلال باز کند .
کد خبر : 107261

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، در جلسه روز گذشته هیات مدیره باشگاه استقلال در وزارت ورزش، رضا حسنی خو مدیرکل حراست این وزارتخانه به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال معرفی شد تا جایگزین بهرام افشارزاده ای شود که در مدت حضورش در این باشگاه مخالفان زیادی داشته است.


امیر واعظ آشتیانی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی آنا، در مورد انتخاب حسنی خو به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال گفت: «انتخاب آقای حسنی‌خو را به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران به فال نیک می گیرم و اعتقاد دارم که در این مورد نباید پیش قضاوت کرد و باید منتظر عملکرد مدیرعامل جدید در این باشگاه باشیم. البته انتقادهایی هم قطعا از سوی برخی از افراد مطرح می‌شود و اگر این انتقادها سازنده باشد باید از آن استفاده کرد و در پیشبرد کارهای باشگاه از آن بهره جست.»


وی در مورد نقش وزارت ورزش در انتخاب حسنی خو برای مدیرعاملی باشگاه استقلال افزود: «وزارت ورزش به عنوان مالک اصلی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و وزیر ورزش به عنوان رئیس مجمع این دو باشگاه حق دارد که مدیرعاملی انتخاب کند تا با این وزارتخانه همسو باشد، اما بر اساس قانون تجارت انتخاب مدیرعامل با هیات مدیره است اما چون هیات مدیره در این باشگاه‌ها نقش تشریفاتی دارد قطعا وزارت ورزش در انتخاب مدیرعامل نقشی اساسی ایفا می‌کند.»


واعظ آشتیانی در رابطه با انتخاب فردی غیر ورزشی که فعالیت در حوزه‌های امنیتی ورزشی دارد برای مدیرعاملی باشگاه استقلال بیان کرد: «متاسفانه این مساله که کارهای ورزشی و مدیریت ورزشی را باید به دست ورزشی‌ها سپرد یک رسم بد است که فقط در ایران وجود دارد. در حال حاضر در کشورهای بزرگ دنیا هیچ اعتقادی به این مساله ندارند و نظر آنها این است که کار را باید به دست مدیران توانمند سپرد. وقتی یک فرد مدیریت را به خوبی وارد است، چه اشکالی دارد که در تیم های ورزشی مدیریت کند. این مساله در مدیریت روز دنیا هیچ جایی ندارد و در واقع باید گفت کار را به دست کاردان سپرد نه اینکه بگوییم کار ورزشی را به دست افراد ورزشی بسپریم. آقای حسنی خو هم چندین سال به عنوان مدیر در پست‌های مختلف فعالیت کرد و چه بسا بتواند استقلال را با برنامه‌هایش نجات دهد و از وضع فعلی که دارد خارج کند.»


مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در خصوص عملکرد بهرام افشارزاده در دو سال اخیر در این باشگاه اظهار داشت: «افشارزاده سعی کرد که در این دو سال در استقلال موفق شود اما سابقه چندین ساله ورزشی خود را در این باشگاه زیر سوال برد. البته استقلال حدود 6 سال است که به مشکل خورده است و قبل از افشارزاده هم مشکلات این باشگاه به اوجش رسید و مدیران قبلی، این باشگاه را با بدهی 70-80 میلیاردی تحویل افشارزاده دادند، اما او هم طی این دو سال اخیر نتوانست هیچ گره‌ای از مشکلات استقلال باز کند و مشکلات مالی باشگاه را کاهش دهد. در واقع سنگ بنای مشکلات فعلی استقلال را مدیران قبل از افشارزاده بنا نهادند و او هم پپرو کارهای همان افراد مشکلات این تیم را نتوانست حل کند.»


واعظ آشتیانی در مورد دلایل کنار گذاشتن افشارزاده از استقلال که عده ای اعتقاد دارند وی بخاطر تخطی کردن از دستور وزارت ورزش در بحث قراردادهای بازیکنان از کار برکنار شد افزود: «طبق قانون وزارت ورزش، اعضای هیات مدیره باید یک بازرس قانونی را انتخاب کنند و هیات مدیره هم در اولین جلسه مدیرعامل را انتخاب کند. بعد از انتخاب مدیرعامل حسابرس قانونی در باشگاه مشخص می‌شود و سالانه به حساب‌های مالی باشگاه سرکشی می‌کند. همچنین هیات مدیره باید ماهانه گزارشی از کارهایی که در باشگاه صورت می‌گیرد را به رئیس مجمع که وزیر ورزش است بدهد و در مقابل وزارت ورزش پاسخگو باشد؛ اما در چند سال اخیر کدام یک از این کارها در باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس صورت گرفته است؟ کدام هیات مدیره یا مدیرعامل بخاطر بالا آوردن بدهی در باشگاه یا بستن قراردادهای نجومی با بازیکنان به وزارت ورزش پاسخگو بود؟ در واقع هیات مدیره و مدیرعاملی باشگاه‌ها در ایران فرمالیته هستند و هیچ کس پاسخگوی کارهایش نیست. در حال حاضر هم افشارزاده هیچ پاسخی به وزارت ورزش در مورد بستن قراردادهای نجومی با بازیکنان و تخطی کردن از دستورات وزارت ورزش نمی‌دهد.»


وی ادامه داد: «در واقع باید همه ساله حساب‌های مالی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس مورد محاسبه قرار بگیرد تا مشخص شود این باشگاه‌ها سود ده هستند یا هر ساله ضرر می‌دهند و اگر ضرر می‌دهند دلایل ضرردهی آنها چیست؟ وزارت ورزش متولی این امر است و باید این مسائل را مورد بررسی قرار دهد که متاسفانه هیچ کدام از این اتفاقات در استقلال و پرسپولیس نمی‌افتد و همین می شود که باشگاه استقلال در یکسال در زمان مدیریت یک نفر حدود 70 میلیارد تومان بدهی به بار می‌آورد و مدیرعامل وقت در مقابل هیچ کدام از مراجع قضایی پاسخگو نیست.»


انتهای پیام/

ارسال نظر