صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۷ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۵

بومی‌سازی ساخت سکوهای نفتی در کشور

مدیراجرایی پروژه‌های کلان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به بومی‌شدن صنعت ساخت سکو در ایران، گفت: نیازی به شرکت‌های خارجی برای ساخت سکو نداریم،
کد خبر : 107027

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی نفت ایران،‌مسعود گل‌شناس،در حاشیه نصب سکوی ١٨B پارس جنوبی و در جمع خبرنگاران با اشاره به سخنان رئیس‌جمهوری درباره افزایش برداشت از میدان گازی پارس جنوبی،‌بیان کرد: خوشحالم به نمایندگی از وزارت صنعت،‌معدن و تجارت،‌سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و شرکت مجری صنایع کشتی‌سازی و فراساحل ایران (ایزوایکو ) به عنوان مجری ساخت،‌سکوی ١٨B را با موفقیت نصب کردیم.
وی با بیان این که در همکاری با شرکت نفت وگاز پارس برای اجرای این پروژه همواره نگاه حامی داشتیم،‌افزود:نصب این سکو با دقت و توجه به مسائل ایمنی انجام شد؛ضمن این که طراحی،‌ساخت،‌تامین کالا و نصب سکو نیز از سوی متخصصان داخلی انجام شده است.
گل‌شناس به استفاده حداکثری از توان ساخت داخل در ساخت سکوی ١٨B از سوی شرکت ایزوایکو اشاره و خاطرنشان کرد:اجرای این سیاست حاکی از آن است که ایزوایکو رسالت خود را به عنوان شرکت زیرمجموعه وزارت صنعت،‌معدن و تجارت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حمایت از صنعت داخلی کشور انجام داده است.
مدیراجرایی پروژه‌های کلان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان این که هم اکنون صنعت ساخت سکو در ایران بومی شده و نیازی به شرکت‌های خارجی برای ساخت سکو نداریم،‌تصریح کرد:به عنوان شرکت سازنده سکو امیدواریم با اجرایی‌شدن طرح‌های توسعه‌‌ای نفت،‌از همه ظرفیت‌های شرکت‌های داخلی سازنده سکو استفاده شود.
گل‌شناس با اشاره به جابجایی ٢ سکوی فاز ١٤ با سکوهای ١٧B و ١٨B به دلیل در اولویت قرار‌داشتن بهره‌برداری از فازهای ١٧ و ١٨ اظهارکرد:اتخاذ این تصمیم از سوی وزارت نفت همسو با استفاده حداکثری از نواحی مرزی میدان گازی پارس جنوبی بوده و ما نیز نگاهی بنگاهی به این مسئله نداشتیم و تغییرات لازم را در سکوهای فاز ١٤ برای جابجایی با سکوهای گفته شده انجام دادیم.
وی با اشاره به بازه زمانی ١٦ تا ١٨ ماه برای طراحی و ساخت سکوی ١٨B از سوی ایزوایکو ادامه داد:سکویی که نصب شد سکوی کاملی است و امیدواریم بتوانیم زودتر از چهارماه عملیات راه‌اندازی آن را انجام دهیم تا قبل از زمستان گاز آن به شبکه سراسری تزریق شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر