صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۸ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۵

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک خبر داد: شناسایی ۲۰ حق برای جمعیت ۳۰ درصدی کودکان در کشور

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودکان با اعلام اینکه حق کودک به عنوان یک مطالبه قانونی باید مد نظر قرار گیرد و از نگاه عاطفی صرف پرهیز شود، گفت: ۲۰ حق برای کودکان احصاء شده است.
کد خبر : 106860

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت دادگستری، مظفرالوندی در نشست کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری البرز اظهار کرد: کودکان افراد زیر 18 سال هستند که امروز 30درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند و نگاه به آن‌ها بیشتر عاطفی است و توجه به حقوق آن‌ها نمی‌شود.
وی ادامه داد: امروز درکشور شاهد 60 موضوع فقهی و آیات قرانی هستیم که در مورد کودکان سفارش شده و یکی از حقوق کودکان آموزش است، کودک حق زیستن و زندگی دارد.
الوندی گفت: کودکان توان دفاع از خود ندارند و باید نهادهایی از آن‌ها حمایت کنند. اگر بچه‌ای درخیابان زندگی کرده و از تحصیل دور بماند، باید حمایت شود.
وی اضافه کرد: تاکنون حدی که نیاز است در حقوق کودکان توجه نشده و در سند چشم انداز کشور ایران آمده که ایران کشوری توسعه یافته است که باید در حفظ کرامت و حقوق انسان‌ها و بهره مندی از امنیت اجتماعی تبلور یابد و ایران باید برخوردار از رفاه، سلامت و غیره باشد که باید تلاش‌های ویژه را داشت چرا که 10 سال زمان برای اجرایی شدن آن باقی است.
الوندی خاطرنشان کرد: کنوانسیون حقوق کودک به عنوان قانون لازم الاجرا مصوب مجلس است، یکسری قوائد و ارزش‌های بنیادی داریم که همه کسانی که در حوزه کودک کار می‌کنند، باید مد نظر قرار دهند.
وی تأکید کرد: تبعیض قائل نشدن یکی از موضوعات مهم دراین زمینه است اما ما در بحث نگرش‌ها و تفکرات مشکل داریم، هر اقدام اجرایی و قضایی باید با رعایت منافع عالی کودک باشد.
الوندی ادامه داد: مشارکت جویی و به رسمیت شناختن بچه‌ها و نقدپذیری مسئولان، رویکرد جنسیت محور، خانواده محور و دانش بنیان بودن در این موضوع مهم مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی اضافه کرد: امروز سازمان‌هایی که با حوزه کودک مرتبط هستند از جمله 9وزارتخانه تلاش‌هایی ویژه در این زمینه دارند، در حقوق کودک چشم انداز ما رشد یافتگی تمام کودکان، ایجاد انگیزه برای پیشرفت کودک، سلامت رفاه و آموزش است.
این مقام مسئول در ادامه به وضعیت استان البرز اشاره کرد و افزود: البرز مشکلات خاص خودرا دارد کلکسیون مشکلات استان‌های دیگر در البرز دیده می‌شود. بخشی تهدید وبخشی فرصت است و در تلاش هستیم تا مشکلات در حوزه حقوق کودکان را در قالب کارگروه بانوان و خانوده استانداری‌های کشور مرتفع کنیم.
وی یاد آورشد: البرز ظرفیت‌های خوبی از جمله در حوزه سمن‌ها دارند و با رویکرد و نگاه ویژه دولت به تشکل‌های غیر دولتی می‌توان با شناسایی ظرفیت‌های سمن‌ها با توجه به اینکه دولت توان پرداخت بسیاری از هزینه‌ها را ندارد بهره برد.
الوندی ادامه داد: درگذشته کرج ( مرکز استان البرز) عبوری دیده می‌شد اما امروز شاهد آن هستیم که می‌توان از ظرفیت‌های قابل توجه آن بهره برد.


انتهای پیام/

برچسب ها: حقوق کودک
ارسال نظر