صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۶ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۵
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران اعلام کرد

متناسب نبودن منابع مالی با پروژه‌های تعریف‌شده

متناسب نبودن منابع مالی تخصیص یافته با پروژه‌های تعریف‌شده،‌ بهره‌نگرفتن مشاوران و پیمانکاران از روش‌های نوین در طراحی و اجرا،‌حرفه‌ای نبودن فضای مشاوره و پیمانکاری در ایران و مشکلات ساختاری و مالی کارخانه‌های لوله‌سازی از جمله موانع و مشکلات پیش روی این صنعت است.
کد خبر : 106722

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا،حسن منتظر تربتی ادامه داد: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران براساس برنامه‌های تعریف‌شده طی سال‌های آینده بیش از ٦ هزار کیلومتر خط لوله سراسری گاز اجرا می‌کند.


مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت:تاکنون بیش از ٣٤ هزار کیلومتر خط لوله گاز در کشور اجرا شده و ساخت یک‌هزار و ٦٨٠ کیلومتر خط لوله نیز در دست اجراست.


تربتی با اشاره به اجرای ایستگاه‌های تقویت فشار گاز نیز افزود: تاکنون ٧٦ ایستگاه تقویت فشار گاز در سطح کشور احداث شده و ساخت ١٠ ایستگاه نیز در دست اجراست.


وی ادامه داد: با هدف توسعه صنعت گاز در سال‌های آینده، ٣٦ ایستگاه نیز در برنامه ساخت قرار دارد.


مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به روند ساخت پالایشگاه‌ها و خطوط لوله گاز سراسری در ایران از ابتدا تاکنون و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی در این حوزه‌ها اظهار کرد:هم‌اکنون ٦٦ مشاور و ١٣٩ پیمانکار رتبه ١،امکان مشارکت در ساخت پالایشگاه‌ها،خطوط لوله و تاسیسات تقویت فشار گاز را دارند.


وی با بیان این که خوشبختانه ظرفیت ساخت سالانه ٢/٥ میلیون تن لوله در کارخانه‌های اهواز،سدید و صفا وجود دارد،یادآور شد: با در دستور کار قرار دادن برنامه های خودکفایی و کاهش وابستگی به خارج از کشور، هم اکنون توانمندی ساخت دو نوع توربوکمپرسور ٢٥ مگاوات در ایران وجود دارد.


تربتی با بیان این که هم‌اکنون امکان تولید بیش از ٩٠ درصد اقلام خطوط انتقال گاز و تاسیسات تقویت فشار در کشور را داریم، ادامه داد: طراحی و اجرای سالانه یکهزار و ٥٠٠ کیلومتر خط لوله انتقال گاز فشار قوی و طراحی و اجرای پنج ایستگاه تقویت فشار از دیگر قابلیت‌های صنعت گاز ایران بشمار می‌رود.


مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با بیان اینکه برای عبور از این مشکلات راهکارهایی وجود دارد،‌ تصریح کرد:اصلاح شرایط مستندسازی طرح‌ها،‌ بهبود شرایط طراحی با رعایت ملاحظات اقتصادی و زیست محیطی،‌ استفاده از فناوری‌های جدید در اجرای خطوط لوله و تاسیسات تقویت فشار گاز،‌ استفاده از روش‌های جدید از قبیل BOT، BLT و ... برای تامین منابع مالی پروژه‌ها و... از جمله راهکارهای عبور از مشکلات است.


وی با اشاره به ترسیم چشم‌انداز این شرکت گفت: ورود به بازارهای منطقه‌ای و جهانی به عنوان یکی از شرکت‌های فعال در ساخت و اجرای طرح‌ها از جمله برنامه‌هایی به‌شمار می‌رود که برای این شرکت ترسیم شده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر