صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۲ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۵

ماهواره ورزشکاران المپیکی به دنبال «پوکمون گو» در ریو

المپیک تابستانی ریو که اکنون به دلیل وجود پشه‌های ناقل زیکا بدنام شده، با مشکل تازه‌ای روبه‌رو شده است و آن ناتوانی در ارائه بازی پوکمون گو برای ورزشکاران است!
کد خبر : 106581

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایسنا، شهر ریو دو ژانیرو از مشکل بزرگ وجود جرایم رنج می‌برد و هنوز نتوانسته امنیت لازم را به طور کامل برای شرکت‌کنندگان در المپیک 2016 تامین کند و حالا نگرانی جدید ورزشکاران این است که نمی‌توانند به شکار «پیکاچوها» در محل اقامت خود بپردازند.


پوکمون گو یک بازی ویدئویی در سبک واقعیت افزوده است که توسط شرکت آمریکایی نیانتیک با همکاری شرکت نینتندو در سال ۲۰۱۶ و برای گوشی‌های iOS و اندروید منتشر شده‌ است.


این بازی، از اطلاعات منطقه جغرافیایی که در آن قرار دارید و قابلیت‌های دوربین تلفن همراه استفاده می‌کند تا موجوداتی را که «پوکمون» نامیده می‌شوند، روی نمایشگر گوشی خلق کند. به این ترتیب مکان جغرافیایی که در آن هستید، تبدیل به مکان بازی و رقابت پوکمون‌ها می‌شود.


هدف در این بازی، جمع‌آوری پوکمون‌های بیش‌تر و افزایش قدرت آنهاست. برای پیدا کردن و شکار پوکمون‌های پنهان شده، باید دوربین تلفن‌همراه فعال کند و کاربر در دنیای واقعی به دنبال آنها بگردد و حین راه رفتن، برای پوکمون‌ها گوی یا پوک‌بال (poke ball) بفرستد.


اپلیکیشن واقعیت مجازی موفق نیانتیک تاکنون در حداقل 28 کشور جهان منتشر شده اما برزیل شامل آنها نیست. کسانی که این برنامه را در کشور خود دانلود کرده‌اند، همچنان می‌توانند بازی کنند اما هیچ پوکمونی مشاهده نخواهند کرد.


هنوز اطلاعاتی در مورد انتشار بازی در این کشور انجام نشده، اما پیام‌های خشمگین توئیتری بسیاری از ورزشکاران شاید بتواند تا هفته جاری این امر را ممکن سازد تا حواس‌ها از نبود منابع آب آشامیدنی پاک در ریو نیز منحرف شود.


برای مثال، جو کلارک، ورزشکار تیم کریکت انگلیس، در توئیتر خود نوشت: «هیچ پوکمونی در محل برگزاری المپیک در دئودرو یا کل برزیل وجود ندارد؟»


اَبی جانستون، ورزشکار رشته غواصی آمریکا، نیز نوشت: «می‌دانید بدترین چیز در مورد دهکده المپیک چیست؟ اینکه پوکمون گو در آن وجود ندارد، وگرنه همه چیز خوب است».


انتهای پیام/

ارسال نظر