صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۳ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۵

آیت‌الله جنتی: باید یک جایی از فسادهای مختلف جلوگیری کرد

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه «رسیدگی به مفاسد در ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید طبقه‌بندی و اولویت‌بندی شود» گفت: در ارتباط با مبارزه با فساد برخی قوانین کارایی لازم را ندارد؛ بنابراین مجموعه ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بار عمده مسئولیت را به دوش می‌‌کشد.
کد خبر : 106195

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، به نقل از ایسنا، سومین نشست اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر با حضور وزرای اطلاعات، کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، علوم و تحقیقات، معاون فرهنگی قوه‌قضائیه، فرمانده نیروی انتظامی‌، امام جمعه موقت تهران‌، نماینده حوزه علمیه خواهران و سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.


در این نشست آیت‌الله احمد جنتی به عنوان رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر به اهمیت موضوع امربه معروف و نهی از منکر و این‌که به آن باید به صورت جدی پرداخته شود اشاره کرد و جایگاه این فریضه دینی که از وظایف جامعه اسلامی است را یادآور شد.


وی با اشاره به قانون امر به معروف و نهی از منکر از اعضای ستاد خواست با استفاده از توانمندی‌های دستگاه‌های ذی‌ربط مسئله امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه جاری کنند و خاطر نشان کرد: این موضوع از وظایف شرعی ما است و در نظام جمهوری اسلامی ایران یک جمع و تشکیلاتی، مسئولیت امر به معروف و نهی از منکر را برعهده گرفته که البته این مهم با حضور جمع مذکور تحقق پیدا کرده است.


وی همچنین با بیان این‌که «طبق روایات فساد همچون آتش است که بر خرمن می‌افتد و اگر این آتش را خاموش نکنیم روز به روز گسترده می‌شود»، گفت: باید یک جایی از فسادهای مختلف رو به گسترش جلوگیری کرد. البته در ارتباط با مبارزه با فساد برخی قوانین کارایی لازم را ندارد؛ بنابراین مجموعه ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بار عمده مسئولیت را به دوش می‌‌کشد.


رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر پیگیری جدی این فریضه الهی در جامعه گفت: امر به معروف و نهی از منکر از وظایف شرعی و اجتماعی ماست و در این رابطه مسئولیت داریم و جامعه از این نهاد انتظار دارد تا آثار حرکت و فعالیت‌هایش مشاهده شود؛ لذا باید نتایج جلسات امر به معروف و نهی از منکر برای جامعه ملموس باشد. رسیدگی به مفاسد در ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید طبقه‌بندی و اولویت‌بندی شود و در این زمینه برخی طرح‌ها را در دست داریم که در راستای آن می‌توان کمیته‌های تخصصی در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با حضور اعضا تشکیل داد.


وی در پایان خطاب به اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: انتظار می‌رود اعضا در راستای دستور جلسات ستاد، اقدام کنند و اقدامات خود را در جلسات بعدی ارائه دهند تا بتوانیم از این طریق گامی مثبت در راستای مبارزه با مفاسد و نهادینه کردن امر به معروف و نهی ازمنکر برداریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر