تجدیدنظر در استانداردهای تولید آبلیموی طبیعی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، معصومه تکلو افزود: با توجه به اعتراض تعدادی از واحدهای تولیدکننده آبلیمو از لیموی تازه به ویژگیهای مندرج در استاندارد ملی آبلیمو به شماره ١١٧ و پیشنهاد انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران به اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی مبنی بر تجدید نظر استاندارد ملی مربوط، پروتکلی با همکاری انجمن فوق و سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو تدوین شد.
وی اضافه کرد: در این پروتکل مقرر شد از تمامی گونههای لیموترش (lime) مناطق مختلف ایران مانند جهرم و میناب، نمونه برداری شده و در ٢٢ واحد تولیدی، محصول آبلیمو ترش تولید و ویژگیهای آن در دو اداره کل آزمایشگاه کنترل عذا و دارو و سازمان ملی استاندارد اندازه گیری شود.
تکلو تصریح کرد: مرحله دوم تهیه آبلیمو از انواع تهیه شده در مرحله قبل و اندازهگیری ویژگیهای آن در حال انجام است و به محض پایان یافتن مرحله دوم و اخذ نتایج مربوط، بررسی و مقایسه نتایج مرحله اول با مرحله دوم، ویژگیهای آبلیمو طبیعی از لیمو تازه مطابق با آن بازنگری خواهد شد.
انتهای پیام/