صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۷ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۵
کارشناس اداره غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد

تجدیدنظر در استانداردهای تولید آبلیموی طبیعی

کارشناس اداره غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: تهیه پروتکل نمونه برداری از آبلیموی طبیعی جهت بازبینی و تجدید نظر استاندارد ویژگی ها و روش های آزمون آب لیمو ترش مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
کد خبر : 106120

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، معصومه تکلو افزود: با توجه به اعتراض تعدادی از واحدهای تولیدکننده آبلیمو از لیموی تازه به ویژگی‌های مندرج در استاندارد ملی آبلیمو به شماره ١١٧ و پیشنهاد انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران به اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی مبنی بر تجدید نظر استاندارد ملی مربوط، پروتکلی با همکاری انجمن فوق و سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو تدوین شد.


وی اضافه کرد: در این پروتکل مقرر شد از تمامی گونه‌های لیموترش (lime) مناطق مختلف ایران مانند جهرم و میناب، نمونه برداری شده و در ٢٢ واحد تولیدی، محصول آبلیمو ترش تولید و ویژگی‌های آن در دو اداره کل آزمایشگاه کنترل عذا و دارو و سازمان ملی استاندارد اندازه گیری شود.


تکلو تصریح کرد: مرحله دوم تهیه آبلیمو از انواع تهیه شده در مرحله قبل و اندازه‌گیری ویژگی‌های آن در حال انجام است و به محض پایان یافتن مرحله دوم و اخذ نتایج مربوط، بررسی و مقایسه نتایج مرحله اول با مرحله دوم، ویژگی‌های آبلیمو طبیعی از لیمو تازه مطابق با آن بازنگری خواهد شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر