صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۷ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۵

ناسا دومین اعزام فضانورد را به الون ماسک سفارش داد

سازمان فضانوردی آمریکا در اعلامیه‌ای خبر از تصمیم خود برای دومین اعزام انسان با استفاده از تجهیزات شرکت‌های خصوصی داد.
کد خبر : 106066

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از وب‌سایت ناسا، سازمان فضانوردی آمریکا بیش از یک دهه است که برای رسیدن فضانوردانش به مدار زمین و استقرار در ایستگاه فضایی بین‌المللی، نیازمند همکاری با «Roscosmos» یا همان سازمان فضایی روسیه است و پس از بازنشستگی شاتل، آمریکا از فضاپیمای سایوز روسی برای رفت و آمد به ایستگاه بین‌المللی فضایی استفاده می‌کند.


اکنون سازمان فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرده است که دومین سفارش خود برای جابه‌جایی فضانورد به ایستگاه فضایی را به شرکت اسپیس‌ایکس که متعلق به الون ماسک است، ارائه داده است.


به گزارش آنا، کپسول دراگون شرکت اسپیس‌ایکس، اکنون در مرحله‌ای از تکامل خود قرار گرفته است که می‌تواند حامل فضانورد ناسا شود و قرار است به‌زودی یک مأموریت تازه به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام دهد.


دپارتمان امور تجاری خصوصی ناسا، با استفاده از سرمایه‌گذاری‌های شخصی که توسط شرکت‌های اسپیس‌ایکس و بوئینگ انجام شد، اکنون حداقل یک موشک قابل اعتماد (فالکون 9) و یک فضاپیمای سرنشین‌دار (کپسول دراگون) را با استانداردهای قابل پذیرش در اختیار دارد و پیشرفت و توسعه دیگر تجهیزات نیز ادامه خواهد داشت. هنوز ناسا شریک تجاری خود برای برنامه بلندمدت اعزام فضانورد را مشخص نکرده است اما به‌طور حتم یکی از دو شرکت بوئینگ و اسپیس‌ایکس در فهرست این سازمان قرار خواهند داشت و نخستین اعزام از این نوع برای سال 2017 برنامه‌ریزی شده است.


پایگاه اعزام به فضای کیپ کاناورال در فلوریدا، این روزها در انتظار تغییرات اساسی برای آینده است و به‌نظر می‌رسد به زودی این پایگاه رونق گذشته خود را بازپس خواهد گرفت. هر اعزام به فضا با استفاده از موشک سایوز روسی و پایگاه بایکانور قزاقستان، میلیون‌ها دلار برای ناسا هزینه دارد و این سازمان در صورت موفقیت شرکت‌های خصوصی آمریکایی، بخش زیادی از بودجه خود را نجات خواهد داد.


مترجم: محمدرضا احمدی‌نیا



انتهای پیام/

ارسال نظر